Slovenija

Pravljična dežela v Celju: dom vil, škratov, palčkov in mnogih drugih junakov

Celje, 16. 12. 2023 18.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Jana Ujčič
Komentarji
5

V Celju je sinoči že 24. leto zapored zaživela Pravljična dežela, kjer so doma vile, škratje in drugi pravljični junaki ter pravljična sporočila, ki bi se jih morali ves čas zavedati. 17-dnevno dogajanje s pravljičnimi zgodbami, obiskom Božička in dedka Mraza, otroškim silvestrovanjem, plesom in petjem tako znova razveseljuje otroke in odrasle, v pravljično deželo pa tudi letos od daleč in blizu vozijo pravljični vlaki.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

brezveze13
17. 12. 2023 18.39
dragi župani in narod slovenije, Vedno več se govori o ogrevanju planeta izpusti in še in še, lobisti in njihovi predstavniki župani razmišljajo samo o ekonomiji , profitu samovšečnosti in svojemu namišljenemu uspehu in to vse na račun naivnosti ljudi, tako so začeli krasiti naša mesta, poti ,hiše vse mogoče smetnjake z razno raznimi svetlobnimi telesi in se to na veliko blešči povsod da je že kar kičasto in neprimerno okusu. Zapeljite se te dni malo v avstrijo nemčijo tam ni nič od tega. če na samem mejnem prehodu šentilj , takoj opazite kje je meja slovenija kot bosna vse čari v avstriji korak čez mejo kot da tam nimajo ali ne bodo praznovali se vprašaš. v nemčiji so ravno včeraj obešali neke lučke pred enim hotelom , pri nas že to sveti od srede novembra . A SO NAM MAR ŠE PRENISKE POLOŽNICE ZA ELEKTRIKO?
Jožajoža
17. 12. 2023 11.43
+0
Ja,novi župan,Celje pleše.sem v janšističnih radencih.kot ,da se je čas v tej občini ustavil.vse v temu,nobene lučke,vse smrdi samo na korupcijo župana leljaka.januarja so nove volitve.radenčani bodo spet osvobodili svoj kraj
DonotquestionOBEY
16. 12. 2023 21.23
+5
Že 24 let je vse dobesedno identično. Seveda tud ta promocijska objava pride vsako leto.
periot22
17. 12. 2023 17.21
Tudi v Ljubljani je že desetletja vse enako včeraj v centru zavijanje iz juga!
-1