Slovenija

Prednikova državna prvakinja

Ljubljana, 16. 04. 2000 16.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Ljubljani so prvi dan državnega prvenstva v streljanju z zračno puško in pištolo nastopili strelci in strelke v mladinski konkurenci, za odličja pa so se pomerile tudi članice. Pri slednjih je v kategoriji zračna puška slavila Natalija Prednik, s pištolo pa Ksenija Maček. Na državnem prvenstvu sodeluje 263 tekmovalcev iz 57 strelskih društev.

Med mladinci je v streljanju z zračno puško zmagal Marko Kastelic, s pištolo pa Klemen Čufar, med mladinkami pa je z zračno puško slavila Maja Dular. Med ekipami so v kategoriji zračne puške naslove državnih prvakov osvojili Strelsko društvo (SD) Kamnik (članice) ter SD Tabor Ježica (mladinci), s pištolo pa SD Dušan Poženel Rečica (članice) in SK Ptuj (mladinci). V nedeljo (16. aprila) se bodo za naslove v streljanju z zračno puško in pištolo pomerili še člani.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.