Kolesarstvo

Predsednik kolesarske zveze: Nisem prepričan, če so izbire za OI najboljše

Pariz, 10. 07. 2024 19.10 | Posodobljeno pred 7 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Tadej Grešovnik
Komentarji
2

Dobra dva tedna pred začetkom olimpijskih iger razburja odločitev selektorjev slovenskih kolesarskih reprezentanc. Na seznamu potnikov, ki bodo zastopali naše barve v Parizu, namreč ni ne v Tokiu zlatega Primoža Rogliča ne po mnenju mnogih ta hip najboljše slovenske kolesarke Urške Žigart. Bi zaradi tega lahko svoj nastop odpovedal njen zaročenec Tadej Pogačar? Na kolesarski zvezi verjamejo, da se to ne bo zgodilo. Hkrati pa priznavajo, da tudi sami niso prepričani, ali je odločitev selektorja Gorazda Penka res najboljša.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

borjac
11. 07. 2024 10.31
+2
Predsednik Kolesarske zveze Slovenije si umiva roke kot Poncij Pilat, hinavsko, nevredno njegove funkcije, sploh se noče zavedati koliko škode so že naredile te poteze pristranskega birokratskega selektorja Penkota, na POP TV pa je sinoči gostoval neki športni psiholog, ki je pet minut govoril in govoril samo za to da ni nič povedal, sit sem takih osebkov, sedaj še čakam še na izjavo Bobinca, če ga boste novinarji sploh kaj vprašali, ampak on bo zopet odgovoril da s tem nima nič, seveda je pa zlo zaposlen z hoteli v katerih bo prebival med O. Igrami, menda imajo premajhne bazene, mogoče bi ga moral znan novinar vprašati, Ali boste odstopili ???
uporabnica1
10. 07. 2024 21.01
Sram vas je lahko, samo dramo zganjate in napihujete. Takoj ste zagrabli Urškin Tadejev post sedaj pa delate pritisk in motite kolesarje na Touru. To, da Rogle ne bo na kronometru je znano že dolgo časa, ker se je sam odpovedal. Preveč ravninska trasa. Tudi cestna dirka mu ne ustreza, nehajte komentirat če nimate pojma o kolesarstvu. Zmenjeni so, da se po Touru dokončno sestavi ekipo. Do 11.07 pa je bilo potrebno oddati seznam. V Sloveniji je veliko odličnih kolesarjev in zaradi butaste kvote 4. pač eden mora ispasti.