Slovenija

Predstavili novo tržno raziskovalno hišo Gral Iteo

Ljubljana, 30. 01. 1998 15.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dve največji domači organizaciji na področju tržnega raziskovanja, Iteo in Gral Marketing, sta z letošnjim letom združili svoji tržno raziskovalni dejavnosti v novo podjetje Gral Iteo. To je sedaj največja slovenska specializirana tržno raziskovalna hiša v svoji branži, ki ponuja načrtovanje in izvajanje celotne palete raziskav trga, TV-medijev, potrošnikov in javnega mnenja pod eno streho. Novo podjetje ima 27 redno zaposlenih in prek 600 anketarjev, Iteo ima v njem 59-, Gral pa 41-odstotni lastniški delež.

Matični podjetji bosta delovali tudi v prihodnje. Iteo ostaja eno najmočnejših svetovalnih podjetij v Sloveniji, Gral Marketing pa bo nadaljeval s svojo poslovno enoto Gral Direct aktivnosti na področju direktnega marketinga, oglasnega trženja ter odnosov z javnostmi in promocije, sta na novinarski konferenci zatrdila direktorja Slavko Mihelič (Iteo) ter Rudi Tavčar (Gral Marketing)

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.