Predstavljamo skrivnost mladostnega videza brez ličil

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
AVTOR
P.R.
Ste se kdaj spraševali, kako svoj brezhiben videz ohranja vedno dobro razpoložena in urejena pevka Natalija Verboten? Marsikdo ne ve, da bo lepotica letos dopolnila že 44 let.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D HyaluronFOTO: PR/Arhiv ponudnika

Kje se torej skriva skrivnost njenega lepotnega ritauala, da ima še vedno tako mladosten in svež videz? Natalija nam je zaupala, da je odkrila super naravno kozmetiko Lux-Factor, ki poleg tega, da deluje izredno učinkovito, prav tako ni testirana na živalih, kar je zvezdnici še posebej pomembno.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D HyaluronFOTO: PR/Arhiv ponudnika

Gubice bodo morale še malo počakati

Natalija nam je razkrila, da jo je v zadnjem času najbolj navdušila krema proti gubicam Lux-Factor,ki prodira pod povrhnjico in v globljih plasteh hidrira kožo od znotraj navzven, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice ter kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi: »Imam izredno občutljivo kožo in vedno sem le s težavo našla negovalne izdelke, ki moje kože ne bi še bolj razdražili. Ko sem začela uporabljati naravno kremo za obraz Lux-Factor 4D HYALURON, sem prenehala preizkušati druge, saj izredno blagodejno vpliva na moje težave. Zaradi narave dela sem pogosto močno naličena, ličila pa znajo kožo precej razdražiti. Kremo 4D HYALURON hitro nanesem, se lepo razmaže in hitro vpije, moja koža pa je po njej gladka in tudi pri 43. še vedno čvrsta, elastična ter sijoča

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D HyaluronFOTO: PR/Arhiv ponudnika

Ultra dolge naravne trepalnice

Natalija pa nam je izdala še eno lepotno skrivnost, in sicer, kako neguje svoje čudovite in ultra dolge trepalnice: »Zaradi narave dela veliko pozornosti posvečam svojemu videzu in pri tem mi več kot pomaga tudi serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, s katerim sem vsaj za 30 % podaljšala svoje naravne trepalnice. Za televizijske nastope včasih še uporabim umetne trepalnice, a Lux-Factorjev serum poskrbi, da se ob tem moje naravne ne poškodujejo. Zares enostaven nanos in super proizvod. Priporočam!«Serum za naravno podaljševanje trepalnic Lux-Factor je senzacionalna inovacija na področju znanosti v kozmetični industriji.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D HyaluronFOTO: PR/Arhiv ponudnika

Gre za najbolj čisto, varno in naravno formulo za rast trepalnic na našem tržišču. Brez nadležnega pekočega občutka in draženja oči ter brez neželenih stranskih učinkov je terapija s serumom za rast trepalnic Lux-Factor primerna tudi za najbolj občutljive oči. V samo 2-4 tednih vam pomaga do gostejših, daljših, temnejših in bolj privihanih trepalnic, deluje pa tudi na obrveh.

V kolikor bi želeli najbolj učinkovito kremo proti gubicamin serumza naravno podaljševanje trepalnic preizkusiti tudi vi, lahko to sedaj storite po super promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom, samo na spletni strani lux-factor.com ali preko telefonske številke: 01 777 41 07.

Lux-Factor 4D Hyaluron
Lux-Factor 4D HyaluronFOTO: PR/Arhiv ponudnika

Dodatni popust na nakup kreme 4D Hyaluron

Ker vas želimo tudi mi v teh dneh dodatno razvajati, smo vam pripravili posebno kodo za 15 % popust na nakup kreme. Vnesite kodo: LEPDAN in pohitite z naročilom, saj koda velja le do ponedeljka, 30. marca. Zaloge kreme 4D HYALURON so zaradi trenutnih razmer in začasne zaustavitve proizvodnje omejene, zato poskrbite, da pravočasno ujamete še zadnjo priložnost za dostavo vašega izbranega paketa.

 

Naročnik oglasa je Lux Factor Cosmetics.