Slovenija

Predstavniki MGD, Petrola in Nafte Lendava o dolgoročnih rešitvah za lendavsko Nafto

Ljubljana, 13. 02. 1998 14.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na sedežu Petrola so se danes sestali državni sekretar za energetiko Alojz Kovše in predstavniki uprave Petrola in nadzornega sveta Nafte Lendava. Pregledali so opravljene ukrepe za zagotavljanju obratovanja rafinerije v Lendavi do konca meseca marca letos. Takrat naj bi namreč po načrtu lastnika Nafte pridobila dovolj informacij za odločanje o nadaljnji usodi lendavske rafinerije kot podlagi za kompleksno sanacijo družbe Nafta Lendava, so sporočili iz ministrstva za gospodarske dejavnosti.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.