Slovenija

Pregledi porabe in upravljanja s proračunskimi sredstvi

Ljubljana, 04. 04. 1999 13.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Služba za proračunsko inšpekcijo ministrstva za finance je opravila preglede porabe in upravljanja s proračunskimi sredstvi za obdobje od 1. januarja 1997 do 30. marca 1998 pri nekaterih proračunskih uporabnikih. Ugotovila je, da je največ nepravilnosti in kršitev iz področja evidentiranja državnega premoženja, med drugim pri državnem svetu, Upravi za kulturno dediščino ministrstva za kulturo, Upravi za zračno plovbo pri ministrstvu za promet in zveze ter pri Direkciji RS za ceste.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.