Slovenija

Premier Drnovšek na prvi uradni obisk v Francijo

Ljubljana, 06. 02. 1998 10.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Predsednik vlade Janez Drnovšek bo v začetku prihodnjega tedna odpotoval na svoj prvi uradni obisk v Francijo. V Parizu se bo sestal s francoskim predsednikom Jacquesom Chiracom, s premierom Lionelom Jospinom in z drugimi najvišjimi predstavniki francoskega političnega življenja. Premier Drnovšek bo v Pariz pripotoval v ponedeljek zvečer. V torek se bo Elizejski palači najprej sestal s francoskim predsednikom Chiracom, sledila bosta srečanje in kosilo s premierom Jospinom. Popoldne se bo Drnovšek pogovarjal s predsednikom senata Renejem Monoryjem in nato še z zunanjim ministrom Hubertom Vedrineom. V sredo bo imel slovenski premier pogovor s predsednikom Narodne skupščine Laurentom Fabiusom, pred odhodom pa kosilo z nekdanjim predsednikom Evropske komisije Jacquesom Delorsom.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.