Slovenija

Premier za ministrico za gospodarske dejavnosti predlaga Teo Petrin

Ljubljana, 07. 04. 1999 18.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Predsednik slovenske vlade Janez Drnovšek je danes predsedniku državnega zbora Janezu Podobniku poslal pisni predlog za imenovanje novega ministra za gospodarske dejavnosti.

Premier je predlagal, da državni zbor na prvi naslednji seji za ministrico za gospodarske dejavnosti imenuje prof. dr. Teo Petrin, so sporočili iz kabineta predsednika vlade.

Prof. dr. Tea Petrin je leta 1969 diplomirala na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, leta 1971 je na Louisiana State University v New Orleansu pridobila naziv magistre ekonomskih znanosti ter leta 1981 na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani akademski naziv doktorice ekonomskih znanosti. Prof. dr. Petrinova je redna profesorica na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.