Slovenija
Oglas

Preženite zimsko sivino z barvitimi modnimi inspiracijami, ki jih narekuje Zalando

Ljubljana, 29. 11. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Vsako zimo praviloma pogrešamo barve. A v resnici sploh ni treba, da je tako.

Kdo pravi, da mora biti zima v znamenju sivine? V temnih, sivih in monotonih barvah? Letos je čas, da na zimo in zimsko modo začnete gledati drugače. Poglejmo torej, kateri modni kosi vam lahko popestrijo letošnjo zimo, kje jih najdete in kako lahko z njimi oblikujete popolne modne kombinacije.

Zalando zimski trendi - jakne
Zalando zimski trendi - jakne FOTO: Arhiv ponudnika

Bunda ali plašč?

Večna dilema. Mnogi se namreč še kar vsako zimo sprašujejo, kaj nositi. Bunde so udobne, mehke, toplo podložene in vsestransko uporabne. Kaj pa plašč? Brez plašča pa pač tudi ne gre. Težko si je zamisliti, da se da zimo v modnem smislu preživeti brez večnega, klasičnega plašča. V resnici je odgovor, da potrebujete oboje. Če se le da, izberite toplo bundo, podloženo s puhom ali naprednimi, recikliranimi vlakni. S tem resnično ne morete zgrešiti v smislu toplote in spopadanja z nizkimi temperaturami. Odlično se obnesejo tako za v službo kot za prosti čas, v vseh vremenskih razmerah, tudi za šport in rekreacijo v naravi pozimi. Priljubljene prešite puhaste bunde pa lahko pogumno izberete tudi v bolj močnih, opaznih barvah.

Zalando zimski trendi - plašči
Zalando zimski trendi - plašči FOTO: Arhiv ponudnika

Barviti zimski trendi, ki kljubujejo sivini

Ni treba, da se zlijete s sivino, naredite drzno modno potezo in izberite barve, ki vam bodo zagotovo popestrile modni videz. Ne le, da boste izstopili iz povprečja, še zeblo vas ne bo. Poleg tega, da so opazne in trendovske barve, se tudi odlično kombinirajo z ostalimi oblačili. V spletni trgovini Zalando letos lahko izbirate med različnimi barvami in prepričani smo, da bo vsaka brez težav našla pravi plašč zase. Kljub temu, da od nekdaj vlada prepričanje, da brez klasičnega plašča v omari ne gre, so se tudi trendi plaščev že davno spremenili. Vsekakor ne morete zgrešiti z živahnejšimi plašči in drznimi barvami, ki se odlično kombinirajo z ostalimi oblačili v temnejših, nevtralnih barvah.

Če želite slediti trendom, vam letos priporočamo muf, ki bo poskrbel za udobje in mehkobo. Muf se torej vrača na modno sceno, z njim pa neskončno mehki, topli in plišasti materiali, ki jih boste z veseljem dodali v svojo garderobo. Letošnja moda torej sledi trendom, ki ne narekujejo zgolj videza temveč zahtevajo tudi toploto, funkcionalnost in udobje. S takšno zimsko garderobo vas zagotovo ne bo zeblo, hkrati pa boste vso zimo v skladu z zadnjimi modnimi zapovedmi.

Zalando zimski trendi - gležnarji
Zalando zimski trendi - gležnarji FOTO: Arhiv ponudnika

Zimski gležnjarji so vedno v koraku z modo

V kategoriji obutve je težko določiti enoten zimski trend, saj moda že vrsto let ponuja številne različice, ki lahko ugodijo prav vsaki zahtevi. Letos izstopajo gležnjarji s platformo v svetlih, nevtralnih a opaznih barvah, ki zopet kljubujejo sivini in klasični črnini. Udobni gležnjarji so kot nalašč za zimsko vreme. Skrbijo za udoben korak, zaradi debelejšega podplata pa vas bo v noge tudi precej manj zeblo. Trenutni modni trend je torej vsekakor tudi funkcionalen, kar velja upoštevati pri izbiri zimskih čevljev.

Zima ima rada Zalando

Kljubujte torej zimski sivini in si obarvajte mrzle dni. Celotno zimsko garderobo lahko enostavno izberete v spletni trgovini Zalando, vodilni evropski spletni modni platformi, ki ponuja široko paleto oblačil, obutve, modnih dodatkov in lepotnih izdelkov za vse okuse in proračune. Modno paleto vodijo vodilne svetovne modne znamke, pa tudi lokalne znamke, ki so postale del Zalanda. Kot vodilno evropsko podjetje, ki združije modo in tehnologijo, si zelo prizadevajo prilagoditi digitalne rešitve svojim strankam, zato lahko na njihovi spletni strani najdete tudi veliko zimskih navdihov po vzoru znanih domačih ter tujih vplivnežev, ki se navdušujejo nad modo. Prepričani smo, da bo zima tudi za vas precej bolj barvita.


Naročnik oglasa je Zalando.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3