Slovenija

Prihodnji teden nadaljevanje pogajanj o nasledstvu SFRJ

Ljubljana, 27. 01. 1998 17.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Bruslju se bodo prihodnji teden, od 4. do 6. februarja, nadaljevala pogajanja o nasledstvu nekdanje Jugoslavije med pogajalskimi skupinami petih držav naslednic in mednarodnim pogajalcem sirom Arthurjem Wattsem. Po oceni vodje slovenske pogajalske skupine za nasledstvo Mirana Mejaka bodo ta pogajanja zelo pomembna, saj naj bi se po Wattsovem predlogu pogovarjali o začetku delne delitve premoženja, in sicer osmih ambasad, deviznih sredstev v baselski banki za mednarodne poravnave (BIS) ter arhivih.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.