Slovenija

Prihodnji teden sejem mode Moda-fashion

Ljubljana, 03. 02. 1998 16.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Prihodnji teden, od 12. do 14. februarja, bo na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču 45. sejem Moda-fashion, ki bo hkrati tudi prva letošnja sejemska prireditev v Ljubljani.

Na 3900 kvadratnih metrih sejemskih površin se bo tokrat predstavilo 143 razstavljalcev iz devetih držav. Vzporedno s sejmom mode bo potekala tudi bienalna strokovna prireditev Kontri, ki bo predstavila novosti na področju strojev in industrije za industrijo konfekcije in trikotaže, na njej pa bo sodelovalo deset proizvajalcev. Najpomembnejše obsejemske dejavnosti, modne revije, bodo letos prvič tematsko zaokrožene in bodo potekale v treh skupinah, in sicer konfekcija in oblačila, športna in otroška oblačila ter spodnje perilo. Na sejmu bodo predstavljene konfekcije za jesen in zimo 1998/99.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.