Slovenija
Oglas

Prihodnost je tu, imenuje se Tropos Motors

Ljubljana, 25. 10. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tropos Motors, električna gospodarska vozila, ki navdušujejo po vsej Evropi, so sedaj na voljo tudi na našem tržišču.

Z ustanovitvijo podjetja Tropos Motors Europe je skupina Mosolf predstavila novosti na področju gospodarskih vozil.

Odprtje evropske proizvodnje je omogočilo širitev distribucijske mreže v BiH, na Hrvaškem, v Sloveniji, Črni gori, Srbiji, na Kosovu, v Severni Makedoniji in Albaniji, kjer je iHome d.o.o. iz BiH prevzela vlogo ekskluzivnega distributerja električnih gospodarskih vozil Tropos Motors. iHome d.o.o. je sestrsko podjetje iForm d.o.o. z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji avtomobilskih delov priznanih evropskih proizvajalcev vozil, ki poleg tega, da ima izključno pravico za distribucijo, prav tako sodeluje pri razvoju električnih gospodarskih vozil.

"V prodaji popolnoma električnih kompaktnih tovornih vozil na območju naše distribucijske mreže vidimo vse večji potencial," je povedal Ilija Bukovac, direktor podjetja iHome d.o.o.. "Vsa podjetja v Evropi trenutno iščejo trajnostne transportne rešitve brez emisij." Po njegovi oceni so vozila Tropos zanesljiva in uporabna v vseh gospodarskih panogah. 

Mestno gospodarsko vozilo ima nosilnost do 700 kg, polnjenje je možno tudi na običajni vtičnici 230 V, kar je zelo priročno za lastnika vozila. 

Juraj Šebalj
Juraj Šebalj FOTO: Arhiv ponudnika

Kdo bi lahko bolje ocenil vozilo kot znani avtomobilist Juraj Šebalj? Juraj je prva oseba v naši regiji, ki bo opravila testiranje vozil, njegove prve vtise pa si lahko ogledate na Youtube kanalu: AutoMarket.hr

Več informacij o kompaktnih električnih gospodarskih vozilih najdete na uradni spletni strani: www.ihome.ba, ekipa Tropos pa vam je na voljo na elektronskem naslovu: sales@ihome.ba


Naročnik oglasa je iHome d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3