Slovenija
Oglas

Razkrinkali smo najnevarnejše mite o sončenju

Ljubljana, 07. 08. 2020 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Zagotovo drži, da trendi prihajajo in odhajajo, a seksi zagorela koža ostaja popularna tudi 100 let po tem, ko je prvič krasila naslovnice modnih revij.

Končno pa je prišel čas, da tudi vi odkrijete skrivnost tega poletja – porjavitveno kremo TanGo.

Porjavitvena krema TanGo
Porjavitvena krema TanGo FOTO: Arhiv ponudnika

V začetku 19. stoletja so pomembna odkritja o zdravilnih učinkih sončne svetlobe poskrbela, da smo se ljudje bolj zavestno začeli nastavljati soncu. Trend je nato popolnoma po naključju popularizirala Coco Chanel, ko se je 1923 nekoliko zagorela vrnila s počitnic v Cannesu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kljub splošnemu prepričanju, da je za zavidljiv ten potrebno veliko ležanja v neposredni sončni svetlobi, vam zagotavljamo, da so tovrstni miti napačni, če ne že nevarni. Zdrav in rjav odtenek kože lahko dosežete na popolnoma varen in naraven način – z novo in dovršeno TanGo kremo za zavidljivo porjavitev.

Porjavitvena krema TanGo
Porjavitvena krema TanGo FOTO: Arhiv ponudnika

Začutite poletno strast na svoji koži: TanGo je naravna pot do zdravega bronastega odtenka

Večina ljudi se z zagorelo kožo počuti bolj zdravo. Soncu sicer lahko pripišemo nekatere pozitivne učinke, kot sta pospešena proizvodnja vitamina D in večja koncentracija hormonov sreče, vseeno pa se moramo zavedati, da je za našo kožo izjemno nevarno. A seveda obstajajo alternative.

Večina dermatologov tako danes svetuje, da se soncu aktivno izogibamo, zagorel videz pa še vedno lahko enostavno dosežemo po naravni poti. Aktivne sestavine, kot sta oljni izvleček korenja in orehovo olje, kožo brez dodatnih kemikalij nežno obarvata, obenem pa spodbudita delovanje melanocitov – celic odgovornih za bronast videz, ki si ga vsi tako želimo.

Porjavitvena krema TanGo
Porjavitvena krema TanGo FOTO: Arhiv ponudnika

Prav ti sestavini sta glavni zvezdi popolnoma sveže, naravne porjavitvene formule, ki jo vsebuje strastna TanGo marmelada. Poleg tega je obogatena še z olivnim oljem, kakavovim maslom in oljem mareličnih pečk. Skrbno zasnovan kompleks naravnih sestavin poskrbi, da koža postane mehka, gladka, sijoča in nahranjena, poleg tega pa pomaga pospešiti in ohranjati njen naravni videz porjavelosti. Pripravite svojo kožo na poletje in poskusite TanGo še danes.

Do zagorelega videza na varen in zdrav način

Sonce je glavni sprožilec prezgodnjega staranja, zato ni presenetljivo, da so kreme, ki pospešujejo naravno porjavitev brez sončenja tako popularne. Med njimi najdemo tudi zapeljivi TanGo, ki ga odlikujeta omamna aroma po tropskih sadežih, hitra vpojnost in naravna formula, ki na koži ne pušča nikakršnih lis ali oranžnega odtenka.

Porjavitvena krema TanGo
Porjavitvena krema TanGo FOTO: Arhiv ponudnika

Da dosežemo zdrav rjav odtenek polti, je dovolj, da se nekajkrat na dan dobro namažemo s TanGom in morda nekaj minut poležimo na soncu. V tem primeru je izrednega pomena, da uporabimo zaščitno kremo s faktorjem najmanj 30 in to v zadostni količini. Pri izboru sončne kreme bodite pozorni, da vsebuje mešanico zaščite pred UVA in UVB žarki, za občutljivo kožo pa priporočamo sončno kremo z mineralnimi filtri.

Kako ohraniti poletni videz skozi celo leto

Za ohranjanje naravne bronaste polti lahko poskrbimo tako, da kožo redno negujemo s porjavitveno kremo. TanGo lahko kot bogato vlažilno kremo nanesete po tuširanju ali pa uporabite kot del svoje jutranje ali večerne rutine. Koža ga bo hvaležno vpila, postala svilnato mehka, elastična in kar je najpomembnejše: privlačno porjavela. TanGo ne pušča sledi na oblačilih, zato ga lahko uporabite, preden se odpravite v službo, po vsakdanjih opravkih ali na sprostitev, vaše telo pa bo obdal z zapeljivim oblačkom tropske omame.

Porjavitvena krema TanGo
Porjavitvena krema TanGo FOTO: Arhiv ponudnika

Poletje je tu. Doživite ga s TanGom!

Dolgi dnevi polni sonca in zabave – poletje je že v polnem zamahu in še vedno imate dovolj časa, da boste s svojim videzom zablesteli na plaži. Naredite nekaj zase in svoji koži privoščite razvajanje s prefinjeno kremo za porjavitev, ki bo izpolnila prav vsa vaša pričakovanja. Izberite poletje, izberite TanGo.

Porjavitvena krema TanGo
Porjavitvena krema TanGo FOTO: Arhiv ponudnika

 

Naročnik oglasa je DFVU d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3