Slovenija
Oglas

Pustni vikend v Portorožu in Piranu je pred vrati!

Ljubljana, 29. 01. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ste pripravljeni na najbolj zabaven čas v letu? Pridružite se nam 9. in 10. februarja, ko bosta Portorož in Piran zaživela v barvitem pustnem vikendu, polnem plesa in zabave! V nekdanjem skladišču soli Grando bo nastopil legendarni italijanski DJ Gabry Ponte, piransko gledališče bo gostilo Veliki pustni ples, v Avditoriju bodo rajale najmlajše pustne maske.

Portorož in Piran bosta v znamenju Pustnega vikenda.
Portorož in Piran bosta v znamenju Pustnega vikenda. FOTO: Gabry Ponte

Portorož in Piran bosta letos prizorišče pestrega pustnega dogajanja, ki se bo začelo z največjo pustno zabavo – Disco Carnival že 9. februarja, ob 22. uri, v Grandu Portorož. Na velikem odru bo ljubitelje elektronske pop glasbe zabaval legendarni italijanski DJ Gabry Ponte, družbo pa mu bo delala tudi zvezdniška zasedba disko ikon – Secret Disco, Paolo Barbato, Alex Dee Groove iz Master mixa in DJ Dash.

V Portorožu se obeta večer z zvezdniškimi DJ ji.
V Portorožu se obeta večer z zvezdniškimi DJ ji. FOTO: Gabry Ponte

Elektronske ritme bo v soboto, 10. februarja, ob 20. uri zamenjala glasba v živo s pop, rock in funk ritmi. V Gledališču Tartini v Piranu bodo na XX. Velikem pustnem plesu nastopili De Peachkiss in DJ Adriano Roy. Večer obljublja edinstveno potovanje skozi čas, saj je tematika letošnjega plesa Marco Polo. V slikovito gledališče so sicer vabljene prav vse pustne maske, najboljše pa bodo tudi nagrajene.

V Gledališču Tartini v Piranu bo Veliki pustni ples.
V Gledališču Tartini v Piranu bo Veliki pustni ples. FOTO: Jadran Rusjan

Sobotno popoldne bo namenjeno še Pustnemu rajanju za otroke. Ob 16. uri so najmlajše pustne maske vabljene na zabavo z BabyBoom v Avditorij Portorož.

Najmlajše maske so vabljene na Pustno rajanje za otroke.
Najmlajše maske so vabljene na Pustno rajanje za otroke. FOTO: Arhiv ponudnika

Vstop na Veliki pustni ples in Pustno rajanje za otroke je brezplačen. Vstopnice za Disco Carnival so že na voljo.

 

Naročnik oglasne vsebine je Turistično združenje Portorož g.i.z.