Račune plačajte kar od doma - z mobilno denarnico mBills

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
AVTOR
P.R.
KOMENTARJI
7
Spremenjene razmere v Sloveniji so lahko odlična priložnost, da svoje navade spremenite v bolj učinkovite, bolj odgovorne in nenazadnje tudi cenovno ugodnejše. Pri tem vam lahko pomaga brezplačna mobilna denarnica mBills z brezplačno kartico mBills Mastercard®. Z njima lahko iz udobja domačega naslanjača - brez provizij - plačate položnice, si na dom naročite svojo najljubšo jed prek aplikacije ehrana in domačo shrambo založite z nakupi prek spleta. Tako vam ne bo treba uporabiti gotovine, ki so jo v zadnjih nekaj dneh nehali sprejemati tudi mnogi trgovci.

E-računi in položnice
E-računi in položniceFOTO: PR/Arhiv ponudnika

Kako lahko postanete mBills uporabnik

Mobilno denarnico mBills lahko uporabljate ne glede na to, katero banko imate, katerega mobilnega operaterja in kateri operacijski sistem na telefonu. Če boste želeli uporabljati vse, kar mBills ponuja, boste morali opraviti osebno identifikacijo – a tudi to lahko naredite od doma, in sicer s pomočjo nameščenega kvalificiranega digitalnega potrdila. Če boste pri tem naleteli na težave, lahko vsak dan v tednu kontaktirate mBillsov center za pomoč uporabnikom, kjer vam bodo z veseljem pomagali. In kar je najboljše – mBills vam je na voljo brez plačevanja mesečne članarine, uporabnine ali drugih stroškov.

E-hrana
E-hranaFOTO: PR/Arhiv ponudnika

Kaj vam prinaša mobilna denarnica mBills

Svojo mobilno denarnico mBills lahko napolnite od doma, in sicer prek bančnega računa, UPN naloga ali kreditne kartice. Ko je denar v mobilni denarnici mBills, lahko z njim brezplačno plačujete položnice, s kartico mBills Mastercard pa nakupujete prek spleta.Kartica mBillsMastercard je debetna in ji lahko sami določite različne limitev okviru stanja v mobilni denarnici. Začasno lahko onemogočite spletna plačila in se tako dodatno zavarujete pred morebitnimi spletnimi zlorabami. Obstoječi uporabniki pravijo, da jim dodatno varnost zagotavljajo tudi 24/7 obvestila, ki jih brezplačno prejmejo v aplikacijo ob vsaki (tudi zavrnjeni) transakciji.

Kartica mBills Mastercard
Kartica mBills MastercardFOTO: PR/Arhiv ponudnika

Kartica mBills Mastercard
Kartica mBills MastercardFOTO: PR/Arhiv ponudnika

Lažje plačevanje – še posebno v času samoizolacije

»Mobilna denarnica mBills zagotavlja enostavno brezgotovinsko plačevanje za vse življenjske situacije – tudi v času samoizolacije, s katero smo soočeni v teh dneh. Uporabnikom olajša življenje in vsakodnevne opravke, brez da bi morali za to prestopiti prag svojega stanovanja. Vse to brez naročnin, uporabnin ali drugih skritih stroškov. Veseli nas, da lahko ponudimo napredne storitve in najboljšo uporabniško izkušnjo mobilne denarnice, s katero pripomoremo tudi k premišljenim in odgovornim odločitvam naših uporabnikov,« o prednostih brezgotovinskega poslovanja z mBills denarnico pove mag. Primož Zupan, direktor MBILLS d.o.o.

Kartica mBills Mastercard
Kartica mBills MastercardFOTO: PR/Arhiv ponudnika

Brezstično plačevanje za manjše možnosti za širjenje virusa

Mobilna denarnica mBills se je pridružila tudi projektu Digitalna solidarnost in je pravi odgovor za vse, ki iščejo varne in ugodne rešitve z manj fizičnih stikov ter posledično manjšo možnostjo prenosa virusnih okužb. Več nasvetov o uporabi mBills lahko najdete tudi v zadnjih zapisih na mBills blogu.

Mag. Primož Zupan, direktor MBILLS
Mag. Primož Zupan, direktor MBILLSFOTO: PR/Arhiv ponudnika

Več kot 75.000 uporabnikov pa že sedaj dokazuje, da je uporabniška izkušnja mBills denarnice odlična in poenostavi življenje, ne glede na izolacijo in druge izzive, ki nam stojijo na poti. Vse to pa so tudi razlogi, da je mobilna denarnica mBills konec lanskega leta prejela laskavi naziv najboljše mobilne aplikacije za e-plačila v Srednji Evropi, ki jih podeljuje mednarodna revija Wealth&Finance International.

Plačevanje položnic
Plačevanje položnicFOTO: PR/Arhiv ponudnika


Naročnik oglasa je mBills.