FIT 24UR
Oglas

RAZKRIVAMO: Zvezdnice z astronomsko podaljšanimi trepalnicami?

Ljubljana, 18. 07. 2016 07.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min
Avtor
Lux Factor
Komentarji
0

Pred kratkim smo bili navdušeni nad dolgimi trepalnicami (govorimo o astronomskih proporcih) Iris Mulej, Jane Koteske in Oriane Girotto. V zadnjem času tudi Ulo Furlan in Evo Ahačevčič krasijo neverjetno dolge in goste trepalnice.

Ampak kako deluje serum?

Lux Factor - 1
Lux Factor - 1 FOTO:
Lux-Factor serum za rast trepalnic vsebuje prostaglandinu podobne sestavine (prostaglandini so naravno prisotne kemikalije v telesu). Ta sestavina je podobna sestavini, ki se uporablja v zdravilih za zeleno mreno. »Že nekaj časa opažamo, da bolnikom, ki za zdravljenje zelene mrene, uporabljajo posebne kapljice, zrastejo prekrasne dolge trepalnice, kot stranski učinek zdravljenja,« pojasnjuje mag. farmacije Nina Šurbek Fošnarič.

Povedala nam je, da je tudi sama začela uporabljati Lux-Factor serum za rast trepalnic, ko je videla dramatične rezultate (in nikakršnih problemov) pri ducat pacientih. Morebitni stranski učinek zaradi uporabe Lux-Factor seruma za rast trepalnic je lahko le rahla sprememba pigmenta kože vzdolž linije trepalnic ter za odtenek temnejše trepalnice.

Toda pozor pri uporabi serumov za rast trepalnic!

Pri serumih za rast trepalnic je pomembno, da uporabljate takšnega, katerega formula je varna za vaše oči. Pomembno je tudi, da serum kupite od podjetja, ki ima za to ustrezne certifikate in študijo, s katero lahko podpre dobre rezultate rasti trepalnic. Eden od najbolj kvalitetnih serumov za rast trepalnic na našem trgu je Lux-Factor serum, ki ima po besedah Nine Šurbek Fošnarič, mag. farmacije, vse potrebne certifikate, vsebuje preverjene naravne sestavine, je popolnoma varen in brez stranskih učinkov.

Lux Factor
Lux Factor FOTO:

Serum za rast trepalnic Lux-Factor je bil testiran na 4000 uporabnicah in izkazalo se je, da so se trepalnice ob redni uporabi seruma (v samo 2-4 tednih) zgostile tudi do 85%, njihova dolžina se je podaljša do 25%, potemnile pa so se vsaj za dva odtenka. Uporabnice ob uporabi seruma niso imele nobenega pekočega občutka ali rdečih oči. Največja potrditev učinkovitosti in kakovosti Lux-Factor seruma za rast trepalnic, pa je ta, da po 28-dnevni terapiji z uporabo LUX-FACTOR WILD EYELASH VOLUME seruma, uporabnice niso želele uporabljati nobenega drugega produkta za rast trepalnic!

Zakaj Iris Mulej, Jasna Kuljaj, Oriana Girotto, Vesna Janković, Maša Medik, Danica Lovenjak in druge slovenske estradnice prisegajo na serum za rast trepalnic in ne več na umetne trepalnice?

Umetne trepalnice vse bolj izgubljajo na priljubljenosti, saj predvsem ob dolgotrajni uporabi njihovo uporabo spremlja veliko neželenih stranskih učinkov. Najhuje je to, da lahko umetne trepalnice poškodujejo naravne trepalnice ali celo povzročijo večje izpadanje trepalnic. Poleg tega lahko pride do draženja oči in neenakomernega izpadanja umetnih trepalnic, preostanka pa se ne da kar tako odstraniti. Posledica so rdeče oči in neestetski videz trepalnic.

Veliko boljša alternativa je zato serum za rast trepalnic. Na ta način lahko naravno poskrbite za podaljšanje in volumen trepalnic, hkrati pa ohranjate njihovo kakovost. S pravo izbiro seruma za rast trepalnic pa lahko tudi preprečite lomljenje in pretirano izpadanje trepalnic v primeru, da še naprej uporabljate umetne trepalnice.

Serum, ki pripomore k rasti trepalnic in jih hkrati še neguje?
Pozabimo zdaj na zgoraj naštete metode poudarjanja oči oziroma trepalnic in se osredotočimo le na eno – na serum za rast trepalnic. Gre za formulo, ki vsebuje vitamine, izvlečke rastlin in druge naravne sestavine. Serum pospešuje rast trepalnic, ob enem pa omogoči, da trepalnice zrastejo daljše,
temnejše in močnejše.

FANTASTIČEN NAPREDEK Iris Mulej in Jasne Kuljaj po samo 28 dneh!

Lux factor - 5
Lux factor - 5 FOTO:

Lux Factor
Lux Factor FOTO:

Jasna Kuljaj (TV voditeljica)

"Že po enem tednu terapije z LUX - FACTOR WILD EYELASH VOLUME serumom, so moje trepalnice postale polnejše in na dotik bolj močne. Po enem mesecu so me kolegice začele spraševati, če imam umetne trepalnice. Serum vsak dan nanašam tudi na obrvi, tako da zdaj risanje loka z barvico ni več potrebno."

 

LUX - 3
LUX - 3 FOTO: LUX

Iris Mulej (manekenka)

"Tako dolgih in gostih trepalnice nisem mogla doseči z nobenim drugim produktom, pa sem jih preizkusila že veliko! Hkrati trepalnice z LUX - FACTOR WILD EYELASH VOLUME terapijo naravno potemnijo, zaradi česar mi ni potrebno vsakokrat, ko grem ven, nanašati maskare.

 

 

 

 

Lux Factor - 4
Lux Factor - 4 FOTO:

Oriana Girotto (igralka in voditeljica)

"Narava mi je podarila dolge in dosti goste trepalnice zato, roko na srce, se mi uporaba seruma ni zdela potrebna, saj sem menila, da po tretmaju ne bi bilo videti velike razlike...a že po 3 tednih rednega nanosa, so moje oči krasile vidno močnejše, debelejše in gostejše trepalnice pripravljene bolje sprejeti ličilo za trepalnice...večkrat me zdaj ljudje sprašujejo ali nosim umetne."

 

 

LUX - 4
LUX - 4 FOTO: LUX

Jana Koteska

"Za srečo so pomembne res majhne stvari, kot npr. dolžina trepalnic. Lux-Factor serum za rast "trepk" je zakon!" 

 

 

 

 


LUX - 2
LUX - 2 FOTO: LUX

Eva Ahačevčič

"Že po nekaj dneh uporabe seruma za rast trepalnic sem opazila, da mi trepalnice ne odpadajo, da so močnejše in se lepo svetijo. Nekako sem se tudi brez nanosa maskare počutila, da imam trepalnice lepše in oči v splošnem bolj poudarjene. Po enem mesecu je bil rezultat uporabe le še bolj potenciran. Da se razumemo. Dolge trepalnice imam že v osnovi, ampak sedaj se mi včasih zazdi, kot da sem si mednje dodala umetne čopke, ker so v le nekaj tednih trepalnice zrasle za vsaj milimeter, na zunanjih kotičkih celo dva, predvsem pa so še bolj zavihane in polne. Ravno v tem tednu me je nekaj deklet, celo sodelavka iz pisarne, ki me gleda vsak dan, vprašalo, ali sem si dala umetne trepalnice. Niso mogle verjeti, da ja za takšen čudež poskrbel le en serum. Slednjega preprosto ne morem prehvaliti in ga svetujem vsem, ki si želite bolj prodornega in poudarjenega pogleda, daljših, močnejših in bolj zavitih trepalnic."


LUX - 1
LUX - 1 FOTO: LUX

Ula Furlan

"Pridno uporabljam tudi serum za rast trepalnic Lux-Factor, da je tudi moj 'nude' videz nekoliko bolj glamurozen in da trepalnic na mučim s podaljševanjem in lepljenjem umetnih. Super je!“

 

 

 

 

Kako poceni do testirano najučinkovitejšega seruma za rast trepalnic LUX-FACTOR? Prav zdaj dobite serum za rast trepalnic LUX-FACTOR po promocijsko znižani ceni z več kot 50% popustom, samo na www.lux-factor.com

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA