Slovenija

Razmere na cestah ob 12. uri

Ljubljana, 31. 01. 1998 12.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ceste po državi so večinoma suhe in normalno prevozne, razen na območju Dolenjske, kjer je pričelo snežiti, zato so ceste na tem območju mokre in spolzke, voznike opozarjajo na previdno vožnjo.

Promet v notranjosti se odvija tekoče in brez posebnosti.

Na mejnem prehodu ni daljšega čakanja za prestop meje, razen na mejnem prehodu Dolga vas, kjer čakajo vozniki tovornih vozil za izstop iz države eno uro na samem mejnem prehodu ter dodatnih pet ur v Gornji Radgoni, kjer jih izločajo.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.