Slovenija

Razmere na cestah ob 9.30

Ljubljana, 02. 02. 1998 10.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Cesta Ajdovščina-Podnanos, katera je bila zaradi močne burje zaprta za tovorna vozila s ponjavami in hladilniki do skupne mase 8 ton, je zopet za to vrsto vozil odprta.

Ceste po državi so večinoma suhe in normalno prevozne. Zaradi nizkih temperatur voznike opozarjajo na nevarnost poledice, ki se pojavlja na izpostavljenih delih cest.

Promet v notranjosti se odvija tekoče in brez posebnosti.

Na mejnih prehodih ni daljšega čakanja za prestop meje.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.