3°C

Zimske razmere na cestah: vozniki previdno

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
Anja Kralj /
KOMENTARJI
16
V nekaterih delih države močno sneži, zato pazljivo na cestah. Prilagodite hitrost in varnostno razdaljo. Ljubljanski policisti poročajo o zdrsu tovornjaka, na srečo v nesreči ni bil nihče poškodovan. Na cesti od Izlak proti Trojanam je trenutno popolna zapora, ki bo tam do predvidoma 13. ure. Kranjski policisti poročajo tudi o prometni nesreči s smrtnim izidom.

Ceste so poledenele in spolzke, zato se ne odpravljajte na vožnjo brez ustrezne zimske opreme, vožnjo pa prilagodite trenutnim razmeram na cesti, opozarjajo policisti. Trenutne vremenske razmere od voznikov zahtevajo dobro pripravljenost. Prilagojena hitrost in večja varnostna razdalja sta v takih trenutkih ključnega pomena, poudarjajo na Prometnoinformacijskem centru. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

S PU Kranj  sporočajo, da se je zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, zato je zaprta glavna cesta Kranj–Medvode med odcepom za Žabnico in Jeprco. Obvoz poteka po vzporednih cestah. 

PREBERI ŠE
V prometni nesreči na cesti Kranj – Medvode umrla voznica

Zdrs tovornega vozila na cesti od Izlak proti Trojanam, popolna zapora

Danes, nekaj po 7. uri, se je na regionalni cesti od Izlak proti Trojanam zgodil zdrs tovornega vozila. Na cesti je trenutno znova popolna zapora, ki bi lahko predvidoma trajala nekaj ur (predvidoma do 13. ure) . Obvoz je mogoč skozi Moravče.  V nesreči ni bil nihče poškodovan, so sporočili s PU Ljubljana. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Koronavirus pasica november