Slovenija

Razmere na slovenskih cestah

Ljubljana, 04. 02. 1998 09.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ceste po državi so suhe ter normalno prevozne. Zaradi nizkih temperatur voznike opozarjajo na nevarnost poledice, ki se pojavlja na izpostavljenih delih cest.

Zaradi močne burje, ki piha s hitrostjo 100 kilometrov na uro, je cesta Ajdovščina-Podnanos zaprta za vsa tovorna vozila.

Promet v notranjosti poteka tekoče in brez zastojev.

Za osebna vozila ni daljšega čakanja na mejnih prehodih pri prestopu meje. Na mejnem prehodu Obrežje čakajo vozniki tovornih vozil dve uri za izstop iz države, na mejnem prehodu Dolga vas pa eno uro.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.