Slovenija

Razmere na slovenskih cestah in mejnih prehodih

Ljubljana, 23. 01. 1998 08.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ceste po Sloveniji so ponekod še vlažne in spolzke, večinoma pa prevozne brez posebnosti, le na cestah preko višje ležečih gorenjskih mejnih prehodov se pojavlja poledica. Nevarnost poledice, predvsem na izpostavljenih mestih, pa obstaja tudi na ostalih cestah.

Na mejnem prehodu Dolga vas čakajo vozniki tovornih vozil za izstop približno eno uro na samem mejnem prehodu ter dodatnih deset ur v Gornji Radgoni. Na ostalih mejnih prehodih ni daljšega čakanja za prestop meje.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.