Slovenija

Razmere na slovenskih cestah ob 11.30

Ljubljana, 27. 01. 1998 11.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zaradi del bo danes do 15. ure zaprt prehitevalni pas na avtocesti Divača-Sežana. Zaradi močne burje je na cesti Podnanos-Vipava prepovedan promet za vsa tovorna vozila, avtobusom je vožnja spet dovoljena. Policija izloča tovorna vozila v Razdrtem, zato naj se vozniki raje odpravijo po poti prek Sežane ter Štanjela.

Ceste po Sloveniji so sicer večinoma suhe in prevozne brez posebnosti, voznike še vedno opozarjajo na nevarnost poledice predvsem na izpostavljenih delih. V notranjosti države se promet odvija tekoče in brez zastojev.

Na mejnem prehodu Dolga vas čakajo vozniki tovornih vozil eno uro za izstop iz države.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.