Slovenija

Razmere na slovenskih cestah ob 11. uri

Ljubljana, 10. 02. 1998 11.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zaradi prometne nesreče je močno oviran promet na avtocesti Celje-žalec. Promet poteka v obeh smereh le po odstavnih pasovih.

Zaradi zamenjave zaščitne ograje bo danes, 10. februarja, do 12. ure oviran promet na avtocesti Vrhnika-Logatec ter na viaduktu Peračica.

Ceste po državi so suhe in normalno prevozne. Zaradi nizkih temperatur voznike opozarjajo na možnost poledice na višjeležečih cestah in na izpostavljenih mestih.

Promet v notranjosti poteka tekoče in brez zastojev. Na mejnih prehodih ni daljšega čakanja za prestop meje.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.