Slovenija

Razmere na slovenskih cestah ob 8. uri

Ljubljana, 13. 02. 1998 08.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ceste po Sloveniji so suhe in normalno prevozne. Na območju Kopra je zelo gosta megla, ki ob obali ponekod zmanjšuje vidljivost tudi do 10 metrov, na širšem koprskem območju pa do 100 metrov. Promet v notranjosti poteka tekoče ter brez zastojev. Na mejnih prehodih ni daljšega čakanja za prestop meje, le na mejnem prehodu Dolga vas čakajo vozniki tovornih vozil za izstop iz države okoli dve uri na samem mejnem prehodu ter še dodatnih 12 ur v okolici Gornje Radgone, kjer jih izločajo.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.