Slovenija

Razstava slikarja Emerika Bernarda v Galeriji Cankarjevega doma

Ljubljana, 03. 02. 1998 18.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Galeriji Cankarjevega doma bodo v soboto, 7. februarja, odprli razstavo slikarja Emerika Bernarda, lanskega dobitnika Prešernove nagrade za slikarstvo. Umetnik se bo predstavil z najnovejšimi deli, zbranimi pod naslovom V nastajanju. Vsa dela, 14 slik večjega formata in več manjših osnutkov, je Bernard večinoma ustvaril v zadnjem letu.

Emerik Bernard je eden najvidnejših slovenskih likovnih ustvarjalcev in profesor na ljubljanski Akademiji za likovno umetnost.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.