Slovenija
Oglas

Rebeka vabi na božično večerjo s spektakularnim prazničnim šovom

Ljubljana, 21. 11. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ste že slišali, kje bo letos najlepše okrašeni božični sejem v Ljubljani? Rebeka Dremelj pravi, da v dvorani Media center, kjer s svojimi škratki in božičkovimi pomočniki 11. 12. pripravlja veliki pevsko - plesni božični šov ob pravi božični večerji.

Vsestranska estradnica Rebeka Dremelj ne skriva, da je zaljubljena v veseli december in obožuje praznični čas, ki počasi trka na vrata. Že lani je  pripravila izjemno uspešen in obiskan božični špv, letos pa ga je še nadgradila in pripravlja še večji spektakel. Enkraten, čaroben, prazničen  šov se bo zgodil na božičnem sejmu, ki bo 11. decembra postavljen v ljubljanskem Media centru, kjer vas bodo pričakala številna praznična presenečenja. 

AVI

Ste pripravljeni, da doživite čarobnost prazničnega utripa, kot smo ga vajeni v znanih božičnih filmih? V novem prireditvenem prostoru Media center  v Ljubljani, se bo 11. decembra zgodila prava čarovnija, ki bo obiskovalcem odprla vrata v svet božičnega vzdušja. Vonj po cimetu, vaniliji in ingverjevih piškotkih, Božičkovi pomočniki in veseli škratki v praznično okrašenem prostoru, pisanje pisem Božičku in uresničevanje želja, uživanje v toplih kozarcih okusnega božičnega čaja... in še marsikaj, kar pričara tisto pravo praznično atmosfero. Da bo doživetje za goste res nekaj posebnega, vas bodo razvajali z izvrstno 'božično večerjo' s 3-hodnim božičnim menijem – izbirate lahko med mesnim ali vegetarijanskim.

AVI
AVI

Nepozaben prazničen večer bo popestril tudi edinstven božični šov z vedno energično gostiteljico Rebeko Dremelj, ki bo goste popeljala skozi božično čarobnost s svojo energijo, plesnimi koreografijami, bleščečimi kostumi in nepozabnimi božičnimi napevi. Pridružil se ji bo celo Božiček in prinesel darila... "Res se veselim, da bomo skupaj ustvarili to toplino prazničnega časa, za trenutek pozabili na vsakdanje skrbi, prebudili otroka v sebi in se prepustili čarobnemu utripu prazničnih dni," pravi Rebeka, ki kot ljubiteljica božiča in prazničnega decembra že zdaj odšteva dneve do svojega najljubšega meseca v letu.

Vstopnice za Rebekin Christmas dinner show, ki vključujejo pevsko-plesni spektakel, božični čaj, božične piškotke, 3 - hodno božično večerjo, slikanje v božično obarvanem foto kotičku in mnoga praznična presenečenja so na voljo na spletnem naslovu https://www.eventim.si/si/vstopnice/christmas-dinner-show-z-rebeko-ljubljana-media-center-cvetlicarna-624245/event.html in prodajnih mestih Eventima.

 

Naročnik oglasa je Agencija vrhunskih idej.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou