Slovenija
Oglas

S prihrankom Zelene subvencije, je marec pravi čas za nakup toplotne črpalke Mitsubishi Electric

Ljubljana, 04. 03. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Z učinkovito in okolju prijazno toplotno črpalko, boste porabili manj energije in znižali stroške vzdrževanja optimalne temperature v vašem domu. Vendar pa vas v marcu čakajo tudi dodatni prihranki!

Z Zeleno subvencijo privarčujte in poskrbite, da bo za ugodno klimo vašega doma poskrbela toplotna črpalka Mitsubishi Electric.

Zelena subvencija

Marec ugodnosti: Zelena subvencija

Za zeleno prihodnost gre! Ni skrivnost, da so toplotne črpalke izjemno učinkovit način ogrevanja in hlajenja prostorov. So tudi velik korak k skrbi za okolje, saj zmanjšujejo emisijo toplogrednih plinov in združujejo energetsko učinkovitost z uporabo obnovljivih virov energije. 

To je jasno razvidno tudi z možnostjo, da lahko za investicijo pridobite tudi Eko sklad subvencijo. V mesecu marcu je za nakup naprav Mitsubishi Electric na voljo še dodatna vzpodbuda, Zelena subvencija, ki omogoča, da bo vaša pot do nove toplotne črpalke še lažja in bolj ugodna. 

Ponudba velja od 1.3 do 31.3.2024, oziroma do preklica ponudbe.

Toplotne črpalke - Mitsubishi Electric 

Pri izbiri prave toplotne črpalke je pomembno upoštevati vaše specifične potrebe. Zato Mitsubishi Electric ponuja širok nabor tehnološko dovršenih rešitev, ki zadovoljijo potrebe vsakega kupca. 

Naprave odlikuje izjemna učinkovitost in varčnost. Opremljene so tudi s funkcionalnostjo priklopa Wi-Fi vmesnika, ki vam omogoča enostaven nadzor in krmiljenje naprave na daljavo preko tablice, telefona ali računalnika z aplikacijo MelCloud.

S serijama Zubadan in Ecodan, Mitsubishi Electric zagotovi, da prav vsak dom najde svojo. 

Višina subvencije se razlikuje glede na tip toplotne črpalke.

Zelena subvencija

Kaj so prednosti toplotnih črpalk?

1. Učinkovit način pridobivanja toplote iz obnovljivih virov. Toplotna črpalka deluje na principu izkoriščanja obstoječih virov toplote iz okolice, kot so zrak, voda ali zemlja. Proces koriščenja obnovljivih virov je izjemno učinkovit in okolju prijazen.

2. Varčnost. Toplotne črpalke so prijazne tako okolju kot denarnici. Kljub temu da je osnovna investicija morda nekoliko višja, se ta, zaradi dolgoročnega zmanjšanja porabe energije, hitro povrne. 

3. Toplo in hladno. Toplotne črpalke so odličen način kako ogrevati sanitarno vodo in prostore, vendar je tudi razvoj toplotnih črpalk doživel preskok. Danes vam lahko toplotna črpalka omogoči popolno in celostno rešitev zagotavljanja optimalne temperature. Model Mitsubishi Electric SUZ-SWM R32, omogoča tudi hlajenje prostorov, poleg izjemnih zmogljivosti ogrevanja pri nizkih temperaturah.

Ste vedeli, da lahko toplotna črpalka prostor tudi hladi?

Zelena subvencija

REAM hišni sejem 

Izbira prave toplotne črpalke za vaš dom bo v marcu še bolj enostavna, saj podjetje REAM, uradni zastopnik blagovne znamke Mitsubishi Electric, od 6.3 do 9.3.2024 organizira svoj tradicionalen hišni sejem. Obiščite razstavni prostor REAM, v poslovni coni Žeje pri Komendi in izkoristite Zeleno subvencijo! Vaša povpraševanja pošljite na info@ream.si in povezali vas bodo z monterjem v vaši bližini, ki bo uredil od ogleda do prodaje in montaže.

Vljudno vabljeni na HIŠNI SEJEM REAM od 6.3 do 9.3.2024, da bo izbira tiste prave toplotne črpalke še lažja in varčnejša. 


Naročnik oglasne vsebine je Ream d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3