Slovenija
Oglas

S to kremo je zadovoljnih že več kot 115.000 uporabnic!

Ljubljana, 21. 06. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 27 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Če tudi vi iščete najboljšo in najcenejšo rešitev proti gubicam, ste sigurno že zasledili kremo Lux-Factor 4D Hyaluron. Nanjo prisega tudi Ana Klašnja in številne druge znane Slovenke. Pa krema resnično deluje?

Combokin
Combokin

Za mnenje smo povprašali eno izmed uporabnic, ki je dobila priložnost, da kremo testira in pove svoje realno in iskreno mnenje. Po več kot 30 dneh uporabe je 58-letna gospa Tina Kovač iz Ljubljane delila svoje izkušnje:

"Prve rezultate sem opazila zelo hitro, že nekje po 14 dneh uporabe. Gubice so bile predvsem na čelu opazno zglajene, koža pa bolj čvrsta in sijoča. Krema je zelo enostavna za uporabo, hitro se vpije, ne masti kože in je tudi dobra podlaga za make up. Priporočila bi jo vsem, ki se spopadajo z gubicami in si želijo mladosten videz kože in vsem, ki si želijo za malo denarja dobiti veliko, saj kremica zares deluje."

Combokin

In kako deluje? 

Idealna kombinacija 100 % naravne hialuronske kisline 4D formule proti gubicam zagotavlja, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. S klinično in dermatološko testirano formulo se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v Lux-Factor 4D Hyaluron kremi proti gubam prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S slednjim poskrbijo za naravni botoks učinek in mladosten videz kože. Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, zaradi česar koža zasije v boljšem tonusu. Idealna kombinacija učinkovin ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je koža ob redni uporabi kreme 4D Hyaluron napeta in mladostna.

Combokin

Priporočajo jo tudi strokovnjaki 

Naravna dnevna in nočna krema Lux-Factor 4D Hyaluron je klinično testirana, priporočajo jo strokovnjaki, med njimi tudi magistrica farmacije Nina Šurbek Fošnarič: "Strokovnjaki in farmacevti smo se resno lotili analize sestavin v kremah ter sami testirali delovanje in učinek, da bi ugotovili, katera krema proti gubicam zares deluje in vsebuje naravne sestavine za varno uporabo brez škodljivih stranskih učinkov. Kot strokovnjakinja in magistrica farmacije priporočam izredno učinkovito kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron s 100-odstotno naravno hialuronsko kislino. Naravna patentirana 4D-formula proti gubam v Lux-Factorjevi kremi omogoča intenziven prenos učinkovin v kožo, tudi v globlje plasti, zato so tako globoke kot izrazne gube že po prvem nanosu očitno zmanjšane. Ob redni uporabi je izboljšan tonus, koža pa lepo zglajena!"

Combokin

Bi želeli tudi vi preizkusiti trenutno najbolj učinkovito kremo proti gubicam na našem trgu? 

Izkoristite trenutno ugodno ceno 

Prav zdaj lahko naročite kremo proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron po promocijsko znižani ceni z več kot 50-odstotnim popustom, samo na spletni strani ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07.


Naročnik oglasne vsebine je Combokin sp. zoo.