Slovenija
Oglas

Tako Modrijan Blaž Švab ogreva svoj dom

Ljubljana, 29. 03. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Orca energija je eden od vodilnih slovenskih proizvajalcev ogrevalnih in sanitarnih toplotnih črpalk. Je sinonim za visoko kakovost in zanesljivost, prisotni pa niso samo na slovenskem trgu, ampak tudi širom Evrope.

Slovensko poreklo in uporaba najbolj kakovostnih materialov, ki so razpoložljivi na evropskem trgu, delajo podjetje priljubljeno že vrsto let. So inovativni, odzivni in usmerjeni k strankam. Najvišja kakovost, priljubljenost in vrednote pa so skupne značilnosti, ki so blagovno znamko Orca energija povezale z vrhunskim glasbenikom in ustanovnim članom ansambla Modrijani, Blažem Švabom.

»Orca na slovenskem trgu zaseda posebno mesto. V podjetju verjamemo, da bo sodelovanje z Blažem Švabom, ki nas izjemno veseli, pomembno prispevalo k nadaljnji krepitvi prepoznavnosti in priljubljenosti naše blagovne znamke. Blaž pooseblja točno tiste vrednote, ki so zapisane tudi v našem DNK. Orke so družabna bitja, ki zgledno skrbijo za svoje družine, predvsem pa so prilagodljive,«  je ob naznanitvi o novem sodelovanju povedala Eva Kumrič, direktorica Orca energije. Kot je še pojasnila, so se za korak ambasadorstva odločili prvič, saj so začutili, da je zdaj pravi čas. V svoji družini so želeli nekoga, ki v hitrem tempu življenja potrebuje nekaj več. 

Blaž Švab in toplotna črpalka Orca
Blaž Švab in toplotna črpalka Orca FOTO: Arhiv ponudnika

Glasbeni svet in ogrevanje doma sta povezana bolj, kot se zdi na prvi pogled. Vrhunski glasbeniki so ves čas na poti, zato še bolj cenijo redke trenutke prostega časa, ki ga lahko preživijo z najdražjimi. Ogrevanje s toplotno črpalko pa nudi točno to, kar potrebujejo – nič dela in udobje na najvišji ravni, kar je izpostavil tudi Blaž Švab. »Čas je zelo dragocena vrednota, zato ga skušam čim bolj smotrno porabiti. Ker zelo težko najdem proste trenutke, so mi ti še toliko bolj pomembni. Veseli me, da se bom lahko k domačim vračal v topel dom in temu ne bom rabil posvečati dodatne energije. Za ambasadorstvo s podjetjem Orca sem se odločil, ker verjamem v njihovo zgodbo in ker je energija, ki sem jo začutil, zelo dobra. Sodelovanja se veselim in komaj čakam, da vidim, kaj vse bo prineslo.«

Visoki prihranki in udobje z roko v roki 

Blaž je prej za ogrevanje objekta, v katerem se nahajajo 4 stanovanja skupne površine 225 m2, porabil med 2.500 in 3.000 litri kurilnega olja. Strošek ogrevanja je bil cca. 3.300 € letno. V podjetju Orca so mu v poletnih mesecih namontirali toplotno črpalko Orca Mono 14 kW, 100 litrski zalogovnik vode in 400 litrski grelnik sanitarne vode. »Za nami, v objektu živi 12 stanovalcev, je prva ogrevalna sezona. Letošnjo zimo smo bili priča številnim temperaturnim ekstremom, kljub temu pa je toplotna črpalka Orca delovala brezhibno. Strošek ogrevanja smo že v prvi sezoni znižali za več kot 60 %, kar me izredno veseli,« pojasnjuje Blaž Švab. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Toplotne črpalke visoke kakovosti 

Toplotne črpalke zrak-voda Orca v svoji kakovosti in delovanju visoko presegajo najstrožje evropske standarde. To dokazujejo s certifikati najpomembnejših neodvisnih strokovnih institucij v Evropski uniji. Poleg novogradenj so odlične tudi za radiatorsko ogrevanje. V prednostih tovrstnega ogrevalnega sistema uživa že več kot 15.000 gospodinjstev v Sloveniji, Avstriji, Švici in drugod po Evropi. 

 

Naročnik oglasa je Orca Energija d.o.o.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja