Slovenija
Oglas

S turističnim bonom ceneje tudi v Postojnsko jamo!

Ljubljana, 05. 10. 2020 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

»Postojnska jama in Predjamski grad sta znamenitosti svetovnega pomena. Če turističnih bonov ne moremo koristiti za njun obisk, bomo gostom našega Hotela Jama ogled vseh atrakcij v Parku ponudili za kar polovico nižjo ceno!« je odločen prvi mož slovenskega turizma Marjan Batagelj.

Unovčite bon v Hotelu Jama in obiščite Postojnsko jamo ter druge atrakcije za polovično ceno. Postojnska jama je idealna družinska destinacija tudi v deževnih dneh.
Unovčite bon v Hotelu Jama in obiščite Postojnsko jamo ter druge atrakcije za polovično ceno. Postojnska jama je idealna družinska destinacija tudi v deževnih dneh. FOTO: Arhiv ponudnika

Več kot 2/3 državljanov se še vedno sprašuje, kje unovčiti svoj vavčer? Kje za turistični bon dobiti največ ali več kot bi si sicer privoščili? Predstavljamo vam dve preverjeni destinaciji, kjer svoje odločitve ne boste obžalovali.

Park Postojnska jama je idealna destinacija za doživetja, ki bodo navdušila tako posameznike kot tudi družine z otroki. Koristniki turističnih bonov v kultnem Hotelu Jama bodo poleg izjemne nastanitve namreč deležni tudi številnih ugodnosti in do kar 50 % popusta za ogled Postojnske jame, Predjamskega gradu in ostalih atrakcij v Parku.  

»Take prijaznosti in ustrežljivosti še nismo bili deležni nikjer,« sporočajo gostje Hotela Jama.
»Take prijaznosti in ustrežljivosti še nismo bili deležni nikjer,« sporočajo gostje Hotela Jama. FOTO: Arhiv ponudnika

Hotel Jama s štirimi zvezdicami so gostje s celega sveta razglasili za enega najboljših v Sloveniji. Le nekaj korakov od vhoda v znamenito Postojnsko jamo navdušuje z elegantnimi moderno opremljenimi sobami, okusno hrano in bogatim zajtrkom s široko izbiro BIO izdelkov. Prijazno osebje vam bo pomagalo pri oblikovanju počitnic po vaši izbiri. »Take prijaznosti in ustrežljivosti še nismo bili deležni nikjer,« nam je sporočila Alenka S., ki je svoj bon z družino unovčila v Hotelu Jama. 

Poleg paketnih popustov za obisk atrakcij so v Parku Postojnska jama za svoje goste namreč pripravili tudi izjemno nizke cene za nočitev in polpenzion za ugodno doplačilo. Posebno pozornost namenjajo družinam: Otroci do 15. leta ob spremstvu 2 odraslih bivajo zastonj!

Otroci do 15. leta v Hotelu Jama bivajo brezplačno.
Otroci do 15. leta v Hotelu Jama bivajo brezplačno. FOTO: Arhiv ponudnika

Prednosti Hotela Jama za koristnike bonov:

- nočitev z bogatim zajtrkom za samo 49 €/osebo

- otroci (do 15 let) ob spremstvu 2 odraslih bivajo zastonj

- brezplačna zajtrk in večerja za malčke (do 6. leta starosti)

- popust za vsako dodatno nočitev

- doplačilo za večerjo samo 18 €/odraslo osebo

- do 50 % popusta za ogled znamenitosti v Parku s Paketom Authentic

- brezplačna animacija in dogajanje za otroke

- brezplačno parkirišče

- odlično izhodišče za izlete v okolici

Park Postojnska jama ponuja številna doživetja tudi za otroke. Srečanje s človeško ribico, vožnja z vlakcem in animacija z Zmajčkom Jamijem.
Park Postojnska jama ponuja številna doživetja tudi za otroke. Srečanje s človeško ribico, vožnja z vlakcem in animacija z Zmajčkom Jamijem. FOTO: Arhiv ponudnika

Ljubiteljem alpskega šika, sončnega vzhoda v gorah, vrhunske kulinarike in prestižnih slovenskih vin pa za unovčenje bona kot prvo izbiro priporočamo butični hotel Vila Planinka na Jezerskem. Po mnenju petičnežev najlepši hotel v Sloveniji ponuja možnost, da si za turistični bon privoščite največ. 

Najbolj zaželena destinacija letošnjega leta vas bo navdušila s prvovrstno ponudbo in uglajenim pristopom, ki je prepričali tudi zahtevne domače in tuje goste. Med njimi se v Vilo Planinko že drugo leto zapored  vračata zvezdi britanske različice plesnega šova Zvezde plešejo – Janette Manrara in Aljaž Škorjanec: »Razvajanje v prijetnem ambientu in vrhunska kulinarika, ob kateri lahko zares govorimo o polnem okusu, je tisto, česar človek v svetu zlepa ne najde!« 

Vila Planinka 5* osvaja s prijetnim interierjem in je najbolj zaželena destinacija letošnjega leta.
Vila Planinka 5* osvaja s prijetnim interierjem in je najbolj zaželena destinacija letošnjega leta. FOTO: Arhiv ponudnika

5- zvezdična Vila Planinka osvaja s prijetnim interierjem, ki deluje kot podaljšek neokrnjene jezerske pokrajine, zavezanostjo trajnosti in pristopom, s katerim v Batageljevem luksuznem hotelu pristopajo h kulinariki. Prav zato zadovoljstvo v njihovi restavraciji poiščejo tudi najbolj strastni foodieji in ljubitelji kulinarike. 

V njihovi posebni ponudbi izpostavljamo paket Jesensko razvajanje v Alpah, ki ponuja oddih v objemu slikovitih macesnovih gozdov, ter Paket Gourmet

Glavni chef nas je prepričal z inovativnim menujem iz lokalnih in sezonskih sestavin, ki odraža filozofijo Vile Planinka. Vrhunec kulinarične ponudbe, ki si po našem mnenju zasluži Michelinovo zvezdico, pa je vinska spremljava. V Vili Planinka so se odločili, da svojim gostom ponujajo izključno slovenska vina, saj verjamejo v njihovo odličnost in prepoznavnost. Z vrhunskim vinskim poznavalcem so ustvarili najbolj celostno predstavitev slovenskih vinorodnih okolišev. Trenutno zbirka vključuje več kot 150 vinskih etiket, v večini gre za vina butične, biodinamične in ekološke pridelave. »To je naša identiteta. In ker gostje to identiteto tudi začutijo,« razlaga Batagelj, »se radi vračajo k nam!« 

 

Restavracija Vile Planinka je ob predhodni rezervaciji odprta tudi za zunanje goste.
Restavracija Vile Planinka je ob predhodni rezervaciji odprta tudi za zunanje goste. FOTO:

Restavracija Vile Planinka je odprta tudi za zunanje obiskovalce po predhodni rezervaciji na telefonsko številko: 04 255 97 50 ali prek maila unplug@vilaplaninka.com.

Vila Planinka je svoja vrata odprla tudi za koristnike turističnih bonov, hkrati pa gostom, ki boste svoje bivanje rezervirali med tednom, ponuja poseben popust. 

 

Naročnik oglasa je Postojnska jama d. d.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni