Črna kronika

Kriminalisti smrt nekdanjega dekleta Abramova intenzivno preiskujejo

Pernovo, 12. 03. 2019 18.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Barbara Bašič/N.P.
Komentarji
0

Minevajo štiri leta, odkar naj bi Sebastien Abramov po nesreči ustrelil svoje dekle, ki je zaradi strelnih ran tudi umrlo. Oče pokojnega dekleta sedaj verjame, da jo je Abramov naklepno umoril, čeprav so leta 2015 verjeli njegovi zgodbi o nesreči. Policija je potrdila, da preiskujejo, če je šlo za naklepno kaznivo dejanje.

Ekipa oddaje Svet je obiskala Pernovo, naselje v Občini Žalec, kjer se je 15. marca pred štirimi leti zgodila nesreča. Pri čiščenju svojega orožja naj bi Sebastien Abramov, ki je sedaj vpleten v zavarovalno goljufijo, ponesreči ustrelil svoje dekle Saro. Ta je strelnim ranam podlegla.

V naselju Pernovo je pred štirimi leti strelnim ranam podleglo nekdanje dekle Abramova. Primer še ni zaključen.
V naselju Pernovo je pred štirimi leti strelnim ranam podleglo nekdanje dekle Abramova. Primer še ni zaključen. FOTO: Kanal A

Vidno užaloščen Sarin oče se je opravičil, češ da ne more stopiti pred kamere, ker sta oba z ženo psihično čisto na koncu. "Do zdaj sva bila zelo žalostna, pa sva se nekako pomirila. Zdaj pa to, in zdaj smo mi iz svoje strani ugotovili, da je šlo za naklepni umor ... in zdaj se je spet vse odprlo," je povedal Sarin oče, ki sedaj verjame, da pri smrti njegove hčerke ni šlo za nesrečo. Tako se je po skoraj štirih letih odprla najhujša rana družine, ki je na svojo edino hčerko Saro čakala kar osem let. Kot diplomirana fizioterapevtka se je le mesec dni pred svojo smrtjo zaposlila v Univerzitetnem rehabilitacijskem centru Soča, povejo o Sari, ki je bila po besedah sosede užaloščene družine prijazna punca, ki je vedno pomagala drugim.

Od nesrečne Sarine smrti bodo v petek torej minila točno štiri leta. Policisti so danes potrdili, da preiskujejo, ali ni bila smrt dekleta pravzaprav naklepno kaznivo dejanje. Aktualni dogodki primer seveda postavljajo v povsem drugo luč.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3