Slovenija

Šarec: Maske (brez gumic ali z njimi) padajo

Ljubljana, 18. 04. 2020 09.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Nekdanji premier Marjan Šarec je znova ostro kritiziral vlado premierja Janeza Janše. V svojem zapisu na Facebooku je namreč zapisal, da ima po več kot mesecu dni njegovega vladanja občutek, da vlada deluje že vsaj pol leta. Po zadnjem fiasku z maskami pa pravi, da je ministrom te vlade vse težje zaupati in jim očital, da ob vsem dogajanju najdejo tudi čas za prepire na družbenih omrežjih.

 

Nekdanji premier Marjan Šarec, ki je tik pred krizo s koronavirusom odstopil in tako sprožil menjavo oblasti, je po dobrem mesecu nove vlade znova objavil ostro kritiko, ki leti neposredno na vlado Janeza Janše in njegove ministre. Kot pravi, se je v tem času nabralo že toliko "takšnih in drugačnih čudnih pripetljajev, ki jih težko dojemamo kot naključje"

Zapisal je, da so ob nastopu nove vlade verjeli, da bodo vse moči usmerjene v reševanje epidemije in so zato niso želeli politizirati ali preusmerjati pozornosti pri boju z epidemijo. "A glej ga zlomka, vlada je sama, oziroma stranka SDS (tri koalicijske partnerice se še sprašujejo, kam so pravzaprav padle, oziroma v kaj so se pustile speljat), takoj pokazala, da ima obilo časa za ukvarjanje z veliko drugih zadev," je zapisal Šarec. Spomnil je, da je vlada v začetku ustanovila krizni štab, ki je bil nezakonit in ga je zato razpustila "pod pretvezo, da je vlada postala operativna"

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nato se je obregnil o nakupovanje mask in druge zaščitne opreme, kjer smo po Šarčevih besedah dnevno spremljali "tekmovanje za najskladiščnika", saj da sta se ministra ob vsaki pošiljki nastavljala fotoaparatom. "Ko so začela deževati vprašanja o družinskih povezavah, kar naenkrat nobeden od njiju ni bil pristojen ne za certifikate, ne dobave, pravzaprav ju sploh ni bilo zraven. Do trenutka, ko smo spet videli obrambnega ministra v vlogi osebnega fotografa gospoda Pečečnika," piše nekdanji premier. "Drugi minister pa nas prepričuje, da so bili 'izdelki domače obrti' testirani v UKC Ljubljana, ki se je v skrbi za svoj ugled takoj odzval in jasno povedal da teh izdelkov niso testirali. Namreč, papirnatih prtičkov in kuhinjskih elastik."

Šarčeva stranka je zaradi teh zapletov pri dobavi zaščitne opreme predlagala preiskovalno komisijo, "saj je treba v nasprotju s preteklostjo takoj reagirati, sicer se bomo še nadaljnjih 30 let ukvarjali z maskami".

Marjan Šarec in Janez Janša
Marjan Šarec in Janez Janša FOTO: Bobo

Stranka SDS pa medtem, tako Šarec, izvaja vsakovrstno dejavnost. "Napada nacionalno RTV hišo, posledično je zamenjala že tri člane nadzornega odbora s 'pravimi in našimi'. Piše depeše v tujino, za katere ni nihče odgovoren, niti zanje ni nihče vedel. Ne glede na to, da je predsednik vlade retvital tvit, v katerem piše, da je Vlada RS poslala depešo o 'komunističnih' medijih. Kdo bi jih boljše prepoznal, kakor nekdaj zagrizeni komunisti, mar ne? No, saj je tudi smučal 28.2. v Italiji. Ko pa to ni več v skladu z dnevnimi potrebami, se besedica 'danes' mirno spremeni v 'lani'," je pripomnil. 

Omenil je tudi razkritje, da se je državni sekretar na notranjem ministrstvu zaradi vožnje pod vplivom alkohola znašel v policijskem postopku in izrazil dvom, da minister tega ni vedel. "Ministrom te vlade je vse težje kaj verjeti, še manj jim zaupati. Žal. Zlasti, ko se imajo še dovolj časa prepirati z novinarji in drugimi akterji na tviterju," piše Šarec. Obregnil se je tudi ob plakate SDS, na katerih naj bi bile fotografije italijanske trgovke in ruskih gasilcev, pa tudi ob sprehodu vladne delegacije ob Kolpi "mimo vseh pravil". Poudaril je tudi, da bi morala vlada bolje komunicirati s podatki okuženih in ozdravelih. "Predvsem pa tudi povedati, kakšna je starostna struktura umrlih in koliko so imeli pridruženih bolezenskih stanj. Ne zato, da bi zanikali nujnost ukrepov, temu nihče ne oporeka, temveč, da bi imeli realno sliko. Namreč, gospodarstvo že čuti ogromne posledice in tudi dvomi v učinkovitost t.i. 'mega' zakona, ki je v praksi težko izvedljiv, oziroma prinaša številne težave," pravi Šarec in dodaja, da bo država po koncu krize zadolžena za dodatne milijarde, ki jih bomo morali vse odplačati na tak ali drugačen način. 

Šarec je še dejal, da so mnogi pozabili, kako SDS ravna, kadar je na oblasti. "Tudi za partnerje bo zdravilno. Mogoče bo pa na naslednjih volitvah (nekaterim) bolj jasno, zakaj v tako koalicijo nima smisla vstopati." Dodal je, da bo LMŠ zato postala zahtevna opozicija, ki bo oblasti nastavljala ogledalo. Zapis pa je zaključil s sporočilom vladi, v katerem je citiral Jelka Kacina: "Uživajte, dokler še lahko!"

Na Šarčev zapis se je med prvimi odzval poslanec SDS Branko Grims, ki je na Twitterju zapisal: "G. Šarec, nismo pozabili, kako ste se delali norca iz pozivov, da odsvetujete potovanja v Italijo, medtem ko ste izvažali zaščitne maske na Kitajsko."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3915)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TomRab
19. 04. 2020 16.23
-1
Šarec bi imel rad vlado z 80% večino, ki bi vsi kimali v en glas. Teh časov žal ni več in se pač je treba politično dogovarjati za in pod mizo. Kakorkoli že, če pa bo samo ena stranka vladala, smo pa nazaj v času, kjer smo bili ko je bila še Jugoslavija. Šarec pač je serpetinšek in nič več od tega. Delal se je norca iz politikov, sedaj pač je sam norec. Je pač delal igralsko šolo in to je igralec, pa še to po mojem mnenju ne kaj prida, ker ni ustvaril lastnega lika, ampak je oponašal druge, takih je že preveč - Avdić itd.
Streznitev
19. 04. 2020 15.00
-5
Kdo bi jih boljše prepoznal, kakor nekdaj zagrizeni komunisti, mar ne? Po nastanku samostojne Slovenije je bila ustanovljena tudi stranka z imenom Komunistična partija Slovenije. ideološko kontinuiteto svoje predhodnice ima stranka Socialni demokrati (SD). Za KPS vemo, kako je bila demokratična (leninistične paradigme monopola oblasti in s tem povezanega pojma "diktatura proletariata"), kje so končali politični nasprotniki-takoj po vojni v jamah , kasneje pa na golem otoku ( kdor ni z nami je naš sovražnik) .KPS=DS Princip ljubanska banka in nova ljubanska banka. In ravno ta stranka, ki je bila 50 let zagovornica enoumja, si pripisuje kompetence svariti pred avtokratsko oblastjo sedanje vlade, ki ima vgrajeno varovalko z tremi sredinskimi strankami
srebrnibreg
19. 04. 2020 15.15
+9
Spet narobe. Povojnih žrtev ne bi bilo, če se nekateeri pri nas ne bi priključili fašistom in jim pomagali uničevati našo domovino in naš narod. Priključili bi se osvobodilnemu boju in ne bi bilo nobenega plačila za izdajo. Piši o vzroku ne o posledicah. O posldicah bi razmišljali pred dejanjem imenovano izdaja. Zaradi izdaje so Dolfijevi pobili preveč civilnih nedolžnih žrtev in to mladostnikov približno tudi 14 let starih in kaj več samo zato, ker so bili potomci borcev za svobodo naše domovine in našega naroda. Kdor je enkrat izdajalec ostane vedno izdajalec in to določeni dokazujejo iz dneva v dan že desetletja.
Transformerji
19. 04. 2020 14.41
+9
Najbolj nevarni so tisti, ki svojih mask nikoli ne snamejo!
Streznitev
19. 04. 2020 12.25
-12
To je vaš famozni Šarec v očeh Luke Mesca ob odklonitvi podpore in argument:Kar se je dogajalo včeraj, je po vsej verjetnosti začetek konca sodelovanja med Levico in vlado Marjana Šarca. Medtem, ko je koalicija Marjana Šarca v parlamentu skupaj z SDS dala zeleno luč ukinitvi dodatka za delovno aktivnost, ki jemlje 16 mio evrov revnim zaposlenim, samozaposlenim in materam samohranilkam, je vlada par ulic proč sprejela predlog davčne reforme, ki bo državni proračun oklestila za 72 mio evrov (več kot bi stala ukinitev dopolnilnega zavarovanja, za katero vlada pravi, da si je ne moremo privoščiti), njen učinek pa bo: 1,6 evra letno več za delavca na minimalni plači, 1989 evrov več za menedžerja s šestkratnikom povprečne plače. Oziroma drugače: delavec si bo lahko privoščil eno kavo na leto več, menedžer pa počitnice na Bahamih.
srebrnibreg
19. 04. 2020 12.32
+19
Sodelovanje med Šarcem in Levico se je po zaslugi nelogičnige razmišljanja Levice že zdavnaj končalo. Kriva pa je Levica ne Šarec. Levica mora začeti živeti v logiki ne v filozofiranju brez osnove.
Streznitev
19. 04. 2020 15.10
+1
Levica se obnaša, kot se od nje pričakujemo, zastopa sloje prebivalstva, ki so najbolj ogroženi in izkoriščeni in ne podlega kapitalu, kar se je Šarcu zgodilo, SD pa je njen predstavnik in s socialo nima nič skupnega, SAB pa so itak podjetniki(Bandelli). Levica ima odličen program, le malo se mora prizemljiti in bo stranka, kot šika.
ValterUdovernik
19. 04. 2020 11.31
+1
Vec kot je komentarjev pod kaksnim prispevkom, bolj je jasno, kako ogabni smo Slovenci. Res premoremo ogromno greznice. Zato, da bi lazje razumeli kam to pelje, predlagam v branje knjigo: M sin stoletja, avtor je Antonio Scurati. Knjiga sicer se ni prevedena v Slovenscino, verjetno se dolgo ne bo. Desnosucni, domoljubi in vsi ostali, ce radi berete debele knjige v tujih jezikih se potrudite, ne bo vam zal.
jelenek
19. 04. 2020 10.57
+8
Te nase sedanje vladarje, bo pohlep pokopal.
Streznitev
19. 04. 2020 15.16
-4
Ob tem se je sicer pojavilo vprašanje, zakaj se je SD in njeni sateliti, v sicer ne predvolilnem času, ampak v času pandemije, ko bi morali vsi enotno nastopiti, lotila kampanje, ki močno spominja prav na volilno(celo z odpiranjem 30let starih tem, dela ravno to kar stalno očita drugim- kako so plehki ) namesto poenotenja ljudi v krizi, dela razdor in napetost med nami.Pametne pozitivne pobude, vsaj v medijih objavljene ni zaslediti pa nobene.
JE-BI-GA
19. 04. 2020 10.48
+0
Šarec naj svoj dolgi gobec zapre in se zazre v prevoženo pot na oblasti, mu bo nemudoma vse jasno, da je še vedno samo Serpetinšek, od politike pa samo P...A.
nnanna
19. 04. 2020 11.24
+7
Streznitev
19. 04. 2020 11.45
-6
Uporabnik1536341
19. 04. 2020 13.19
+4
Jonagold
19. 04. 2020 10.36
+20
Kam so sli zlati casi ? Zdaj pa nimamo nic drugega kot pohlep, sovrastvo , bili smo srecni veseli otroci ulice. Sosed sosedu je pomagal bilo je prelepo.
ValterUdovernik
19. 04. 2020 11.14
+5
saturnsky23 saturnsky23
19. 04. 2020 10.25
-10
Gdor ne voli Janšo ni Slovenc, na kratko.
ValterUdovernik
19. 04. 2020 11.15
+8
srebrnibreg
19. 04. 2020 11.45
+14
Normalen in pošten Slovenec nikoli ne bo volil vojnega dobičkarja, maskarskega dobičkarja, lažnivca, koruptivca, manipulanta, hinavca, izdajalca ...Torej Janša NE.
pravakritika
19. 04. 2020 11.59
+3
...saturn, še pisati ne znaš....A ti slovenščina dela težave? Nisi imel v Argentini nobenega tečaja v učenju slovenskega jezika.... KDOR si s prstom rit briše je svečkar...
Streznitev
19. 04. 2020 12.06
-3
Zahvala vsem sodržavljanom, ki so se trudili in se še trudite in dajete nesebičen doprinos za skupno dobro in rešitev te krize.S svojim nesebičnim dejanjem ste rešili mnoga življenja naših dragih in ljubih dedkov in babic, ki so najbolj ogrožena skupina in s tem pokazali svojo človečnost pri skrbi za življenja populacije, ki nam je ustvarjala to kar danes imamo.Brez njih tudi nas ne bi bilo. Tebi pa SREBRNI je oblast edina slast in ne interes državljanov. Ker če bi imel dobre namene ne bi volivcev, ki se imajo pravico opredeliti, kot jim je volja, zmerjal in psoval, kar se vidi v tvojih objavah. Kdo tebi daje to pravico določaš kdo je pošten in kdo normalen Slovenec to so parole iz partijskega ZK enoumja.
crazymoto
19. 04. 2020 13.10
+4
Kdor ga voli je ovčka... ali pa plačanec... odloči se pa sam...
Streznitev
19. 04. 2020 15.26
-4
catgod
19. 04. 2020 10.20
-5
Danes pa ni dogajanja v zivo???
Streznitev
19. 04. 2020 10.05
-11
Spoštovani sodržavljani in sodržavljanke!Rad bi se zahvalil vsem, ki ste z svojo nesebično in državotvorno držo delovali za skupno dobroin ste s solidarno, ter vsak po svojih močeh ali profesiji pripomogli, se trudili, ter se še vedno k obvladanju epidemije. Pomembno je zavedanje, da je vsak še tako majhen kamenček v tem mozaiku pomemben in lepo je biti del tistih, ki v srcu le dobro mislijo in so sosedu sosed ob skupnih naporih v boju s skupnim sovražnikom. Bili smo na hudi preizkušnji, nagi in bosi kar se tiče opreme. Nepripravljeni na to kugo, ampak zaenkrat kaže, da nam uspeva in smo na dobri poti, k obvladanju kovida19. Veseli me, ko vidim posameznike in cele skupnosti, ki se zavzeto spoprijemajo z vsakdanjimi izzivi in prav v tem je čar zmage, da enotni okusimo zmago nad tem zajedavcem. S svojim nesebičnim dejanjem ste rešili mnoga življenja naših dragih in ljubih dedkov in babic, ki so najbolj ogrožena skupina in s tem pokazali svojo človečnost pri skrbi za življenja populacije, ki nam je ustvarjala to kar danes imamo.Brez njih tudi nas ne bi bilo. Kdor pa pri tej zgodbi samo nagaja, naj dobro premisli na kateri strani zgodovine želi biti. Namreč še je čas, da stopi na pravi vlak in zapelje v pravo smer. V obratnem slučaju se bo znašel na strani vojnih dobičkarjev ne glede nato ali gre za gospodarsko dejavnost ali za politiko. Vaš Slehrnik
wolfterier
19. 04. 2020 10.02
+5
Dezerter Šarec,pobegli premier,rušitelj lastne vlade,pejd na gasilsko veselico pametovat,hinavec strahopetni !
VolkBrenin
19. 04. 2020 10.21
-1
miško ...zaman se napenjaš...Šarec je sprejel VSE potrebne ukrepe aktualni situaciji primerno.....Šarec je odstopil 27. januarja 2020 ....Državni zbor se je z odstopom seznanil 29. januarja, s čimer je celotni vladi potekel mandat.........3. marca 2020 ga je nasledil janez janša...( 28. 2. 2020.....janša objavi družinsko fotografijo s smučanja ... Zraven je zapisal: »Najboljši shod danes.« Tudi na Nova24.si so takoj zatrdili, da je bil Janša na smučanju prav tisti dan....) ..... Predhodna testiranja v Sloveniji Med 7. januarjem in 3. marcem 2020 je bilo izvedenih 313 testiranj, vsa so bila negativna............Virus se je prvič pojavil na Kitajskem decembra lani. ........Prvi primer okužbe z novim koronavirusom v Evropi so zabeležili v Franciji 24. januarja......Prvega bolnika s covidom-19 v Sloveniji so diagnosticirali 4. marca 2020, in sicer je šlo za moškega, ki se je prek Italije vrnil s potovanja po Maroku........... Danes poznan prvi primer bolnika s simptomi nove koronavirusne bolezni covid-19 je s 1. decembra 2019 in ni bil izpostavljen veletržnici Huanan ali kateremu drugemu bolniku iz prvotne skupine 40 bolnikov, pri katerih so najprej prepoznali novo koronavirusno bolezen. ........ sredini januarja 2020 se je covid-19 razširil v druge kitajske province, k čemur so pripomogle tudi migracije ljudi zaradi praznovanja kitajskega novega leta.....20. januarja 2020 so na Kitajskem poročali o okoli 140 novih bolnikih v enem dnevu, vključno z dvema primeroma v Pekingu in enim v Šenženu.....Skupno je bilo 20. januarja 2020 na Kitajskem že prepoznanih 6.174 bolnikov s simptomi covida-19. SZO/ WHO je COVID-19 11. marca 2020 uradno razglasila za pandemijo.
cirenij
19. 04. 2020 09.54
+3
Sem prepričan, da Šarec ne bi odstopil, če mu DESUS in SMC in še drugi, ne bi metali polen pod noge. Saj tako se ne da delat. DESUS in SMC z njihovima vodjema na čelu sta bila pa že od zadaj napumpana. Ampak to, kar se zdaj dogaja, je katastrofa.
wolfterier
19. 04. 2020 10.03
+8
Polena je metala Levica,Cirenij,kje si bil ta čas,v Rusiji...
VolkBrenin
19. 04. 2020 10.08
+3
cirenij ...Tako je ....DEJSTVA ....Po odstopu finančnega ministra Andreja Bertonclja, je Marjan Šarec istega dne, 27. januarja 2020, odstopil z mesta predsednika vlade...... Na novinarski konferenci je dejal, da se na terenu veliko pogovarja z ljudmi, ki mu zaupajo svoje težave. S 13. poslanci in svojo koalicijo teh naj ne bi mogel izpolniti, lahko pa bi jih po volitvah..... Državni zbor se je z odstopom seznanil 29. januarja, s čimer je celotni vladi potekel mandat....janša je prevzel oblast 4 dni po hvalisanju s smučanja ko je objavil družinsko foto 28 .2 ...s pripisom - najboljši shod danes....dne 3. marca 2020.....Prvi primer virusa pa smo dobili 4. marca ...moški se je vrnil iz maroka preko italije....
Streznitev
19. 04. 2020 12.22
-5
Še ena laž. Levica je odklonila podporo, ker jih je hotel Šarec izrabiti in izsiljevati. Ravnali so načelno in niso hoteli negirati tega, kar so obljubili volivcem. Luka Mesec: Kar se je dogajalo včeraj, je po vsej verjetnosti začetek konca sodelovanja med Levico in vlado Marjana Šarca. Medtem, ko je koalicija Marjana Šarca v parlamentu skupaj z SDS dala zeleno luč ukinitvi dodatka za delovno aktivnost, ki jemlje 16 mio evrov revnim zaposlenim, samozaposlenim in materam samohranilkam, je vlada par ulic proč sprejela predlog davčne reforme, ki bo državni proračun oklestila za 72 mio evrov ..
Maks Novak
19. 04. 2020 09.47
+1
Šarčeva edina sposobnost kritiziranje,njegove lastnosti pa napuh,zavistnost,hinavščina.
Zdravko Lajh 1
19. 04. 2020 09.41
-9
Ne moreš verjeti, koliko plačanih likerčjev je tukaj ... murglkommanda bo imela velike stroške
Zdravko Lajh 1
19. 04. 2020 09.41
-10
VolkBrenin
19. 04. 2020 09.54
+2
ja ...poznamo...So tudi tebe poslali v bran janši...!!? ....kar se plačancev tiče je to evidentne v domeni sekte ...( "Ta stranka je postala sekta,« pravi nekdanji član SDS Franc Pojbič...) ....DEJSTVA......Bivši poslanec SDS, Andrej Čuš, v intervjuju za Svet24: Govori se, da so ljudje v SDS plačani celo za to, da komentirajo dogodke na družbenih omrežjih. Je to res? To drži in se okrepi za časa volilne kampanje, ko se izkoristi mlade člane in se jih plača prek študentskih napotnic, da pišejo komentarje. Tudi sam sem sodeloval v takem projektu leta 2011, ko je 20 mladih 24 ur na dan v izmenah pisalo na vseh teh glavnih portalih. Ne vem pa, kako so prikazali plačilo stroškov zanje. Tudi na facebooku se vidi, da so zelo agresivni. Tem mladim so obljubljali službe v primeru zmage in oblikovanja vlade s strani SDS. Čeprav se je res oblikovala, od njih službe ni dobil nihče, ti mladi so se počutili prevarane. Raje so kadrovali otroke iz svoje elite, ki sploh nikoli nič niso naredili za stranko.
VolkBrenin
19. 04. 2020 09.55
+2
sedaj bo znana dejstva seveda Z ARGUMENTI navedel tudi nek zdravko....A bo šlo.. ????
vinogradnik33
19. 04. 2020 09.40
+10
Ta vrinjena vlada v senci epidemije deluje izključno v svojo korist ! To kapljično popuščanje pretiranih ukrepov je nabiranje časa miru ! Strinjam se z mnenjem Šarca , da so stranke NSI . SMC in DESUS v tej vladni koaliciji LE STATISTI , ki imajo samo eno funkcijo , vzdrževati to vlado !
Streznitev
19. 04. 2020 11.05
+0
Ob tem se je sicer pojavilo vprašanje, zakaj se je SD in njeni sateliti, v sicer ne predvolilnem času, ampak v času pandemije, ko bi morali vsi enotno nastopiti, lotila kampanje, ki močno spominja prav na volilno(celo z odpiranjem 30let starih tem, dela ravno to kar stalno očita drugim- kako so plehki ) namesto poenotenja ljudi v krizi, dela razdor in napetost med nami.Pametne pozitivne pobude, vsaj v medijih objavljene ni zaslediti pa nobene.
jelenek
19. 04. 2020 09.38
+9
Ti lujudje, iz sedanje slovenske vlade, mi deljujejo, kot, da bi ušli iz ladje norcev!!!!!!!!!
Maks Novak
19. 04. 2020 09.40
+1
VolkBrenin
19. 04. 2020 09.27
+8
pepikrlinca.....javi temu tvojemu jančiću.....Sledeča DEJSTVA ...Za nabavo mask je bil zadolžen sedaj minister janševe vlade --- počivališček....šef skladišč pa Zakrajšek iz sđs.....
NovodobnoSuženstvo
19. 04. 2020 09.30
-19
počivalšek je pa iz leve prestopil oz bil podtaknjen, da sra.je dela, da bi Janšo lahko obtoževali.
VolkBrenin
19. 04. 2020 09.43
+9
miško....tvoj mesija je kupil te izdajalce volivcev...ker brez njih sploh NE BI imel vlade....pa to....
Dabon
19. 04. 2020 09.23
-9
SARAC KMET PRAVI
Maks Novak
19. 04. 2020 09.41
-3
wolfterier
19. 04. 2020 10.06
-6
Nazadnje je bil v koruzi,ko je tajno agentko zaposlil,pol pa puško v koruzo vrgel,klovn žalostni !
Zdravko Lajh 1
19. 04. 2020 09.23
-4
Komedijant je pa res zadnji, ki lahko kritizira delo te vlade. Saj je imel možnost pokazati, kaj zna. Žal pa vodenje vlade ni nastop na vaški veselici...
VolkBrenin
19. 04. 2020 10.01
+7
Šarec je pokazal kaj zna - evidentno....Nekatere ukrepe je sprejel celo pred EU/ za kar je bil deležen kritik tudi v tujini ...Tudi janševa vkada kaže kaj zna ....ČEZ noč je izginilo 10 milijonov - pa so komaj začeli....ostalo se mi ne da naštevati ...ker je vsakodnevno več afer....