Slovenija

Zakaj Šarca ni bilo na proračunski seji? 'Ker še ni konec'

Ljubljana, 22. 11. 2019 17.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Dan po sprejetju proračuna je čas za pojasnila. Šarcu so med drugim očitali, ker ga na seji ni bilo. Prav tako je nekatere zmotilo, da so najpomembnejši vladni dokument reševali glasovi Jelinčičeve SNS. Nad njim sicer visi grožnja z vetom, ki ga Šarec pričakuje, ga pa ne skrbi. Komentiral je tudi dogajanja v ozadju in odgovoril na vprašanje, ali bi bil pripravljen voditi liberalni blok.

Proračun ni namenjen vladi, temveč državi, je v pogovoru za Metino listo dejal premier Marjan Šarec, ki pravi, da pričakuje veto državnega sveta. "Če ga ne bo, bom še toliko bolj vesel," je dejal, ob tem pa pojasnil, da ga minulo noč v državnem zboru ni bilo, ker "ni še vsega konec". Poslanec SD Matjaž Nemec je namreč kritiziral Šarčevo odsotnost.

Šarec je pojasnil, da se je namenoma odločil, da na sejo ne bo šel, "ker včeraj še ni bilo konec. Čaka nas še veto državnega sveta (...) kajti mislim, da veto bo. Če ga ne bo, bom toliko bolj vesel."  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Glede dejstva, da je bil proračun potrjen z glasovi SNS, in očitkov Levice na ta račun, je Šarec izpostavil, da so tudi v omenjeni poslanski skupini "mirno izglasovali kar nekaj stvari tako s SDS kot z SNS". Na vprašanje, kje in kdaj pričakuje Jelinčičev račun za podporo proračunu, pa je dejal, da takega računa ne pričakuje. "Tako kot je povedal, država potrebuje proračun. In vsi bi se morali tega zavedati," je dodal. 

Marjan Šarec
Marjan Šarec FOTO: Miro Majcen

Bi Šarec vodil liberalni blok?

Dotaknil se je tudi izjav poslanca DeSUS Roberta Polnarja, ki je ob vztrajanju pri višjih povprečninah v četrtek ob robu seje dejal, da če bi bila v tem mandatu kakršna koli možnost za sodelovanje v drugi vladi, ki bi zmogla več poslanskih mandatov, bi sodeloval, tudi s SDS Janeza Janše. "Menim, da bi nas moralo tisto bolj skrbeti kot pa moja prisotnost ali neprisotnost," je dejal. 

Ob idejah o združevanju strank na levem polu pa je dejal, da so pripravljeni na sodelovanje in da bi "bilo lepo, če bi se lahko na nek način povezali. Morda sprva z neko pogodbo, saj ni treba, da smo takoj ena stranka. Samo da vidimo, da igramo na isti gol". Na vprašanje, ali ima ambicijo voditi liberalni blok, pa je odgovoril, da "stvari niso vedno samoumevne".

Šarec upa, da se bo Banka Slovenije 'potegnila nazaj'

Šarec upa, da se bo pri pogojih za kreditiranja prebivalstva Banka Slovenije potegnila nazaj.
Šarec upa, da se bo pri pogojih za kreditiranja prebivalstva Banka Slovenije potegnila nazaj. FOTO: Shutterstock

Prenehanje sporazuma z Levico po Šarčevem mnenju ni nobena katastrofa in se da, tako kot v paru, tudi "brez papirja in prstana" čisto dobro živeti. Ob tem je izpostavil novo stanovanjsko zakonodajo, ki jo pripravljajo, in dodal, da če Levica tega ne bo podprla, "bo pač povedala, da ne dela tako kot govori".

Šarec še vedno tudi upa, da se bo Banka Slovenije "potegnila nazaj" glede navodila o pogojih kreditiranja prebivalstva. Opozoril je še, da bodo imele tudi banke zaradi tega določen izpad. Upa, da tega izpada ne bodo reševale z uvedbo ležarine za depozite.  

O Angeliki Mlinar: Ministri naj bodo vsaj dvojni državljani

Glede predloga za imenovanje Angelike Mlinar za ministrico za kohezijo je Šarec pojasnil, da ima "toliko nacionalne zavesti", da želi, da "so ministri vsaj dvojni državljani". "Zagotovo je sposobna in tudi ve, kaj se v Bruslju dogaja. Če se bo to uredilo, in verjamem, da se bo, nimam zadržkov," je še dodal.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (117)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

wolfterier
23. 11. 2019 09.08
+0
Zakaj ni bil na seji,ja,doma je krofe pekel in iz kofeta šlogal.
piljan
23. 11. 2019 09.56
+1
ahim1225
23. 11. 2019 08.52
+2
Ne-uskladitev pokojnin 6.5 EUR, v nominalnem znesku (vsem enako) je neustavno. Izplačane pokojnine morajo biti sorazmerne glede na znesek vplačil v času delovne aktivnosti. Nekaj podobnega piše v ustavi, sicer se bodo razmerja podrla. Tisti z nizkimi pokojninami pa dobijo socialo v obliki letnega dodatka!
korintos23
23. 11. 2019 09.07
+3
Umiri se, to bo komaj drugo leto v decembru, povišanje je pa procentualno sedaj v decembru in drugo leto februarja, bo šlo?
wolfterier
23. 11. 2019 09.11
+2
Ahim,nekaj mi pojasni.Javni sektor dobi plačo iz denarja ki ga zasluži zasebni sektor.Potem nekaj vrnejo v proračun in temu pravijo,da vplačujejo za pokojnino.Ne me basatsamo prekladajo iz enga žepa v drugega,realno ne vplačajo NIČ !!!
JApajaDAja
23. 11. 2019 09.22
+2
teh 6,5 € naj poimenujejo " sab-ov draginjski dodatek"...saj je čist socialističen-vsem enako, a ne?
ahim1225
23. 11. 2019 10.51
+0
wolf... ! Imaš prav oni ("država")prelagajo samo iz enega žepa v drug žep, vendar pozor, zaposleni imajo manjšo neto plačo, ker jim "trgajo" za kasnejše penzije. Torej državni financarji res samo prekladajo denar iz enega konta na drugega, zaposleni imajo pa zato, nižje neto plače, ker denar prebekslajo v pokojninski sklad.
ahim1225
23. 11. 2019 10.58
+0
Ga Kociprova (pravnica?) je izjavila, da liter mleka stane za vse enako, torej si naj vsi zaposleni v državni upravi izplačujejo povišice v enakih nominalnih zneskih, od predsednika vlade do hišnika! Zagotove niti en poslanec ne bo potrdil takega zakona, vse diši po uravnilovki in komunizmu oz socializmu, vsem enako, kar je totalno zgrešena politika. SAB bo na naslednjih volitvah izpadla iz parlamenta!
jodr
23. 11. 2019 08.44
+3
Poslanci so sprejemali najpomembnejši zakon-proračun, komedijant pa se je nekje zabaval; morda je bil s svojo ljubico "lepo N.". To pa je vsekakor pomembnejše od proračuna.
ahim1225
23. 11. 2019 12.24
-1
Mogoče pa ima komik nastop na gasilski veselici. Pravi, da je igralec, vendar ga nisem videl kot igralca nikoli v gledališču ali filmu, on je igralec za gasilske veselice, ni politik.
prinašalec2
23. 11. 2019 08.38
+4
Ha, ha....premiera ni na seji, ko se sprejema proračun, ha, ha..... in to bi naj bilo čisto normalno (po njegovem mišljenju). In, potem argument, ki te "vrže"..."da to ni tako hudo kot ono, da bi pač nekdo sodeloval z JJ". Ja pa ja. To je tudi največji strah, hudič, ki se jim prikazuje... Pa zakaj, če itak "njegovi" do popolnosti obvladujejo politični prostor. "Njegovi"? Mediji v prvi vrsti. Res se človek še samo nasmeji.
FC Chelsea2
22. 11. 2019 21.27
-4
Premier kaj tebi ni jasno oz česa ne štekaš? On še vedno stoka in upa, da se bo banka Slovenije potegnila nazaj namesto, da bi rajši iskal rešitve na tem področju in da se mladim ne bi bilo več potrebno kreditirati za celo življenje ne on bo cel mandat jokcal in upal, da se bo kaj spremenilo.
mackintosh
22. 11. 2019 21.30
+6
piljan
23. 11. 2019 08.29
+0
mackintosh
22. 11. 2019 21.26
+8
vidim da so se razni kastratumi in bokintosti dobro poTprli s šmarnico ker take nebuloze pišejo. najbolje zanju bi bilo da se poT prt skrijeta :))))
Andree
22. 11. 2019 21.04
+4
Johan že snubi korla počivalška, bodočega ločenca in svetega Tonina. A par dni nazaj je preko nore TV tako grdo govoril o njih.
Malinha
22. 11. 2019 20.56
+11
Admin, zbrisal si mi komentar o katerem so ptred petimi leti pisali drugi mediji. ".. Tožilstvo novinarki očita, da je konec leta 2011 storila kaznivo dejanje izdaje tajnih podatkov, ko je pisala o omenjenih povezavah in objavila tudi podatke, ki jih je o skrajnih desničarjih v Sloveniji zbrala Slovenska obveščevalno-varnostna agencija." Tu gre za izdajo tajnih podatkov, ki jih je razkrila novinarka, ter s tem za kaznivo dejanje, namreč, razkritje, objavo, izdajanje in v tem pomenu izdajo podatkov. V tej notici je pa očitno , da JE ŠLO za OMENJENE POVEZAVE SKRAJNIH DESNIČARJEV, ki jih je zbrala SOVA. Odloči se kaj ni v skladu z vašimi oz. občimi pravili, potem pa zbriši.
Malinha
22. 11. 2019 21.10
+8
Admin, članki o novinarki Dela Anuška Delić so dosegljivi na Googlu.
Bolfenk2
22. 11. 2019 20.35
-2
Dokler je bil Šarec še Serpentinšek, ga je bilo zabavno poslušati, od kar je predsednik vlade pa ljudstvu več ni do smeha. Z enim proračunom zapravi vse, kar smo v gospodarstvu ustvarjali leta po krizi. Preganja domoljubne organizacije, hkrati pa v državo povsem nekritično spušča desettisoče nevarnih kriminalnih migrantov. S podpisom v Marakešu izda slovenski narod...
srebrnibreg
22. 11. 2019 20.39
+3
Va sizdajalce naše Slovenije pa zelo boli pokončnost in zavednost Šarca. Pa še vas ne prenaša kot je tudi v tem članku povedal.
malimoz2012
22. 11. 2019 20.27
-2
Ta Šarec je poleg Bratuškove in Pahorja najslabši Premier v zgodovini, če ne najslabši. Še za..je..bat ne zna nič, saj se ukvarja le sam s sabo in da ne bo razpadla vlada . Projekta pa ne more enega do konca speljat .
srebrnibreg
22. 11. 2019 20.29
+5
Vsak je za vas najslabši, če ni izdajalski fehtar predsednik. Smo že vajeni.
mijavci
22. 11. 2019 20.34
-2
Ja Cerar je vsaj diplomiran nesposobneš, Šarec je pa vaški kmet v Aramni obleki. Ko se je srečal v Bruslju s Plenkovičem ga je Plenkovič menda najprej vprašal; Kva je zdej kmet, a si že krompir pobral?
srebrnibreg
22. 11. 2019 20.38
+5
Kako pa to, da si oče od Andreja Plenkoviča služi kruh v Sloveniji ne v svoji Hrvaški, če je res Slovenija tako slaba in vaša Hrvaška tako dobra?
Malinha
22. 11. 2019 20.39
+7
Mijavček, tvoj citat: "Običajno zakone pišejo vsaj malo izobraženi ljudje, in jim na pamet ni prišlo da bomo kdaj v taki situaciji da nam bodo državo vodili tišlarji in šivilje." Kot si opazil, volivci bolj zaupajo tišlarjem in šivilijam, kakor pa nekomu, ki gre prodat orožje lastne države, seveda, denar pa spravi - v žep Đuđičke.
mackintosh
22. 11. 2019 21.29
+7
najslabši sploh nima konkurence. zadržuje se pa vglavnem na trstenjakovi v kletnih prostorih in v zagrebu pri plenkotu kateri mu daje navodila kako mora ravnati. stiska plenko stiska :))))
Malinha
22. 11. 2019 20.22
+6
Castrum, zelo si znan po - tvoj citat: "Navedem konkretne podatke, številke in namesto argumentiranih odgovorov - samo floskule in palamudenje ter žalitve". 'Osti' je zapisal: "Država ima izključno pravico do vzdrževanja reda in miru! Vsako ustanavljanje paravojaških formacij ali milic ki samovoljno in brez kakršnih koli pooblastil delujejo, pa takoj prepovedati!" Odgovoril si z : "A je lovsko društvo paravojaška formacija?" Med drugim si napisal tudi: ".. popolnoma enako pišem vedno in zmerom. Če ti pa kdaj ne uspe razumeti mojih komentarjev, je pa druga zgodba." Daj nam razloži, da ne bomo 'druga zgodba' od kje ti asociacija in seveda pomen paravojaške enote.
Malinha
22. 11. 2019 20.25
+8
Torej, da je lovsko društvo paravojaška formacija v navezavi s komentarjem 'Osti-ja'.
Malinha
22. 11. 2019 20.36
+6
Kastrirček, recimo, smejemo se tebi že od nekdaj:)))) Si pravi stand up komedijant:)))) Marsikomu na forumu polepšaš ure s svojimi "razmišljanji".
Castrum
22. 11. 2019 20.45
-8
Ono, si popolnoma nepomembno, to sem ti že večrat nspisal in ne razumem kako rega končno ne fojameš.
Castrum
22. 11. 2019 20.49
-6
No pa še to ono, kot vidimo po citiranju mojih komentarjev, si očitno prav obdedeno z menoj. Mogoče bi lahko poiskalo kakšen strokoven nasvet🤪🤪🤪🤪
ina5785
22. 11. 2019 20.58
+7
CASTRIĆ - Moraš imeti pa ZARES manjvrednostni kompleks!!! Celo z ljudmi, ki so PROFESIONALCI na svojem področju, hočeš TI sirotek uveljavljat svoj PRAV!!!! Čudno, da te NE zasledimo med uspešnimi, pametnimi strokovnjaki. . . . . . . . . . ??? Na tem portalu izživljaš svoj manjko in misliš kako pameten si. . . . . . . Žalost!!!!
Castrum
22. 11. 2019 21.03
-8
Malinha
22. 11. 2019 21.06
+7
Kastrirček, forum ima neke drobne konsekvence s komunizmom, kar pomeni, da smo na forumu vsi enako pomembni. Konec koncev, če ne bi bilo nas, 'pomembnih', tudi foruma ne bi bilo. In, da ti odgovorim v tvojem pismenem duhu: Navedem konkretne podatke in namesto argumentiranih odgovorov - samo floskule in palamudenje ter žalitve. 🦏
Castrum
22. 11. 2019 21.27
-5
Ono, a res ne dojameš da te ne žalim, ne hvalim, ne kritiziram, ne spodbujam, ne dražim, ne provociram. Nič od nič. Si nepomembno.
Malinha
22. 11. 2019 21.35
+5
Trikrat si že napisal, da sem "nepomembno". Tega res ne dojemam. Torej: sem "nepomembno", ampak še vedno sem toliko "ne-pomembno", da moreš to trikrat napisat. Ti predlagam, da večkrat ko boš to napisal, bolj boš v to verjel. Saj veš kako je rekel Pascal: "Pokleknite in vera pride sama."
Castrum
22. 11. 2019 20.04
-2
Ja čuden je ta naš politični parket, levičar Nemec kritizira levičarja Mariota, nacionalist Zmago podpira levičarja Mariota, Korl izvaja diktaturo v stranki, Janša palamudi v Zagrebu, Židan ne ve zakaj sploh gre, Miro zahteva Albance v EU, Alenka spet nekaj preračunava (to bo ponovno drago za Slovenijo), Lukec in njegovi nimajo še navodil kaj narediti pa so malce zmedeni......no, it tako smo prisopihali do vikenda! sapienti sat!:))))
RupniK
22. 11. 2019 20.11
-4
srebrnibreg
22. 11. 2019 20.14
+4
In vse to je dosti boljše kot pa izdajati našo domovino Slovenijo v Bruslju in Zagrebu kot to počnete vi svečkarji.
RupniK
22. 11. 2019 20.17
-3
srebrnibreg
22. 11. 2019 20.27
+7
Od Bruslja sem že nešteto krat od Zagreba pa imaš članek od včeraj.
RupniK
22. 11. 2019 20.33
-6
Pa nikjer nič o izdajstvu... Drugače si v redu?
srebrnibreg
22. 11. 2019 20.35
+6
Torej za tebe ni izdaja lastne domovine, če državljan poslanec dvigne roke za interese tuje države ne svoje? ...Drugače si v redu???
mijavci
22. 11. 2019 19.59
-6
Dve poti sta, ve se da je ta vlada na robu propada, če pride do volitev je smc,sab desus, samo še zgodovina, v kolikor te stranke priključi zmagovalec volitev, potem jim je rok trajanja precej podaljšan in v tem času lahko pridobijo spet nekaj na ugledu do naslednjih volitev, kaj se bo zgodilo bomo videli, vem samo to da se Šarcu čas sigurno izteka.
zajebant2
22. 11. 2019 19.58
-7
sram ga je bilo, ker je vedo kaki slabi proračun so sprejeli, sicer pa za levake je vse dobro in za nacionalista zmagota, kaj nemec sds?
Julijann
22. 11. 2019 19.43
+1
Ima pa Šarec res kup problemov ... po njem udriha opozicija in koalicija !!! ....ti, ti, Nemec, to pa ni lepo ...o, vsaj upam, da bo Šarec počasi spoznal, da mu opozicija ne nagaja toliko, kot mu lastna koalicija .... Cerar je to spoznal na boleč način in na koncu ni mogel več držati jezika in je svoja dva koalicijska partnerja močno očrnil ....ampak, po novih volitvah pa so spet postali "prijatelji, ki delajo v dobro države" ...da dol padeš od smeha kakšna je ta naša politika!!!
bonkintos
22. 11. 2019 19.47
+3
JA Šarcu je vseeno ali ga potpre levica ali opozicija važno je ,da ostane na oblasti.
korintos23
22. 11. 2019 19.52
+5
Malinha
22. 11. 2019 19.55
+7
NE Kaplarju ni vseeno ali bo potprt rdečemu ali belemu, samo, da bo potprtno potprt. Pod prtom je po po navadi tisto, kar se pokrije s prtom.
Castrum
22. 11. 2019 19.55
-3
@kori, napačno vidiš! A ne vidiš, da nihče ne jamra ampak se nas večina smeje:)))))) Na široko:)))))
srebrnibreg
22. 11. 2019 19.56
+3
Komu se smeješ? Vaši izdaji naše domovine Slovenije?
Castrum
22. 11. 2019 19.58
-8
Recimo smejem se tebi že dva dni:)))) Si pravi stand up komedijant:)))) Marsikomu na forumu polepšaš ure s svojimi "razmišljanji":))))) Keep on....
mackintosh
22. 11. 2019 21.18
+3
misa to potprtje bokintosa si pa lepo opisal. če bi bil ne daj bog na njegovem mestu bi se takoj pot prt skril :)
Polis123
22. 11. 2019 19.39
+16
Noč dolgih nosov :D
Milica Mojzer
22. 11. 2019 19.38
-2
Enkrat komedijant-vedno komedijant. Enkrat slovenija-vedno Butale
Malinha
22. 11. 2019 19.52
+7
korintos23
22. 11. 2019 19.52
+2
Za Johana to pišeš? Je res grdo govoril o nas v Zagrebu.
CyberWorm00000
22. 11. 2019 19.31
-5
kaj pol je zmago nacionalist al sam kamunist : )))
omega _v6
22. 11. 2019 19.49
+6
Zmago je preprosto IZDAJALEC!! Nikoli več ga ne bom volil!! Takšni,ki podpirajo Kučanov klan ne morejo biti na nacionalni strani takšni ljudje so za priseljence za katere delamo pošteni Slovenci!!
RupniK
22. 11. 2019 19.31
-10
Marjan, pazi na denar!!! Ob sebi imaš same take, s super lepljivimi prsti!
srebrnibreg
22. 11. 2019 19.34
+5
Janša, Virant, Žerjav in Novakova so zvečer sestankovali v gostilni v okolici Ljubljane. Podrobnosti niso znane, saj udeleženci niso dajali izjav. Med sestankom so Žerjavu neznanci razbili steklo avtomobila in mu ukradli denarnico.....iz drugega vira. Šarec se ne druži s to kliko.
RupniK
22. 11. 2019 20.03
-6
Drugega vira - tvoje glave? Blebetač in manipulator na kvadrat si. Samo blejanje, brez enega dokaza.
ina5785
22. 11. 2019 19.26
+17
Joooj Šarec imaš pa živce, to vso to povzpetniško kliko še sploh prenašaš!!! Ko sem poslušala KAKŠEN rezervni scenarij je bil v ozadju, NISEM mogla verjeti. SDS in NSI novačita VSAKEGA posameznika. Javno se je izpostavil DESUSov poslanec, drugače je pa karel tudi špikuliral. . . . . . . . . . . . . pa NI bil edini!!!!
srebrnibreg
22. 11. 2019 19.28
+8
Res neverjetno. Po SMC so pljuvali kot, da bi jim sline letele iz gasilske brizgalne sedaj bi pa z njimi šli vladat. Sprevrženo, pokvarjeno, hinavsko, lažnivo, izdajalsko, gnusno...Primerno tej sekti iz Trstenjakove.
Andree
22. 11. 2019 19.31
+15
Ina in srebrni kaj pa pri skovati od izdajalcev iz Trstenjakove. Bog si ga vedi kaj je Johan obljubil plenkiju in Ursoli v zagrebu. PS a vesta koje je zaposlen stari Plenković?
ina5785
22. 11. 2019 19.35
+11
SREBRNIBREG + ANDREE pozdravljena! NE, zares NE morem verjeti, kako je ČLOVEK lahko tako POKVARJEN!!! S tem tudi dajejo vzgled "tistim" NEformiranim, labilnim osebam, ki se obračajo po vetru
srebrnibreg
22. 11. 2019 19.35
+11
Andre- na žalost se mi zdi, da nekje v SLOVENIJI. Po mojem bi ga že zdavnaj morali nagnati saj je verjetno špijon Hrvaške.
Andree
22. 11. 2019 19.37
+10
Pri hišnem pravniku nove TV Juriju Toplaku,ki občasno tudi tukaj hoče biti pameten
bonkintos
22. 11. 2019 19.40
-13
Kako pa vam kaj klikerji brnijo ko ne morete skapirati,da vam je že dvakrat opozicija sestavila vlado...Imate prav ...LE KAKO JE ČLOVEK LAHKO TAKO POVARJEN...DOBRO VPRAŠANJE ANE INA. ????
Malinha
22. 11. 2019 19.46
+8
Kinta, lahko razložiš to, da je "opozicija že dvakrat sestavila vlado"? Opozicija? In zakaj potem ta "opozicija" ni sebe postavila v vlado?
bonkintos
22. 11. 2019 19.55
-4
MISSA..Če imaš dve izdajalski stranki v opoziciji je vse lažje...PRVI JE BIL SAMO ,DA NI JANŠA...DRUGI JE ČUVAL ZAVALJENE RITI SVOJIH POSLANCEV.
srebrnibreg
22. 11. 2019 19.59
+9
SAMO, DA NI JANŠA smo tudi državljani povedali, ko smo ga po štirih mesecih vladanja brcnili v lažnivo rito.
Malinha
22. 11. 2019 20.00
+10
Za "PRVI" ne vem koga misliš, nisi jasno napisal. "DRUGI" je pa verjetno sđs. Strinjam se, da so v opoziciji in izdajalski stranki. Ne razumem pa kako jim je potem "vse lažje"; so neke vrste mazohisti, ker so v opoziciji, pa še prištevajo se k izdajalskim?
bonkintos
22. 11. 2019 20.06
-5
MISSA...Prvi je bil Mesec...ja veš kaj je dejal zakaj je potprl to vlado...SAMO DA NI JANŠA...Drugi je Jelinčič ,ki dobro ve ,da ne pride nikoli več v parlament..BOŽ RAZUMEL ???
Malinha
22. 11. 2019 20.13
+6
"Mesec"? Misliš Levico? Levica, da je bila v opoziciji? V opoziciji s sđs? Hm. Danes si verjetno spet snifal lepilo. In "Drugi", da je Jelinčič? Ta je dobra! Jelinčiča ne moreš prištevati k izdajalcem, saj toliko, kolikor je izdajalskega naredila sđs, Jelinčič še blizu ne more.
mackintosh
22. 11. 2019 21.20
+3
boki skrajni čas da se pot prt skriješ :)