Slovenija
Oglas

Scarlett Johansson in Channing Tatum v zapeljivem filmu o tekmi za pristanek na luni!

Ljubljana, 09. 07. 2024 09.27 | Posodobljeno pred 8 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V naše kinematografe prihaja 11.7. Pelji me na Luno, film produkcije AppleTV+, katerega zgodba se odvija v 60. letih prejšnjega stoletja, natančneje ob začetku misije Apollo 11, ki je človeka prvič v zgodovini popeljala na Luno. Romantična komedija s Scarlett Johansson in Channingom Tatumom prinaša na velika platna čar vesoljske tekme, klasično romantiko in "vintage" modo šestdesetih let.

Odpelji me na Luno
Odpelji me na Luno FOTO: Arhiv ponudnika

Pri Nasi ugotovijo, da si morajo nujno izboljšati javno podobo, zato najamejo Kelly Jones, odločno in provokativno strokovnjakinjo za trženje, vendar njen pristop oteži delo Colu Davisu, trmoglavemu in vraževernemu direktorju, ki je odgovoren za misijo Apollo 11. Med mrzličnimi pripravami se vmeša Bela hiša, ki od dvojice zahteva, da posname lažni pristanek pristanka na Luni, saj si nikakor ne smejo dovoliti, da misija ne bi uspela ...

Film je režiral Greg Berlanti (superjunaške serije Arrow, The Flash, Supergirl, Titans, Superman & Lois, romantična komedija Life As We Know It in romantična drama Love, Simon). Scarlett Johansson, ki je po skupnem izkupičku filmov, v katerih je nastopala, med najbolj donosnimi hollywoodskimi igralkami, je cenjena zaradi izjemnega igralskega razpona – od legendarne franšize Maščevalci, do z oskarjem nagrajene romantične drame Zakonska zgodba, znanstveno-fantastične akcije Lucy in psihološkega trilerja Skrivnostna sled.

Channing Tatum je postal ikona hollywoodske komedije po uspehu filmov 21 in 22 Jump Street – Mladenič v modrem in Mladeniča na faksu, ta status pa je ohranil tudi z vlogama v romantični pustolovski komediji Izgubljeno mesto in v vohunski akciji Kingsman: Zlati krog, obenem pa si je zagotovil še status seks simbola s filmsko serijo Vroči Mike.

Odpelji me na Luno
Odpelji me na Luno FOTO: Arhiv ponudnika

V filmu nastopata tudi Woody Harrelson (Pravi detektiv, Venom 2, Dobrodošli v deželi zombijev, Igre lakote, Trije plakati pred mestom) v vlogi spletkarskega politika, ki pripelje Kelly v skriti svet Nase in nadzira vso misijo, ter Ray Romano (Raymonda imajo vsi radi, glas Mannyja v animiranih filmih Ledena doba, Scorsesejev Irec), ki igra Colovega dobronamernega in posrečenega svetovalca.

To poletje vas bo odlična kemija s Scarlett Johansson in Channingom Tatumom od 11. julija popeljala na Luno in nazaj! Zgrabite svoje fante, zaročence ali može in jih peljite na popoln zmenek!

Odpelji me na Luno
Odpelji me na Luno FOTO: Arhiv ponudnika

 

Naročnik oglasne vsebine je Con Film.