Slovenija

Seja koordinacije predsednikov strank

Ljubljana, 13. 04. 2000 20.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zaradi vladnega zapleta se je popoldne sestala tudi koordinacija predsednikov parlamentarnih strank. Njihov sklep je zelo jasen: vlada mora kljub nezaupnici končati že začete projekte, pri katerih ima popolno prednost takoimenovana evropska zakonodaja.

O tem, da ima sprejemanje evropske zakonodaje prednost pred notranjepolitičnimi zdrahami, so si bili vsi enotni. Tudi predsednik SLS Marja Podobnik, ki naj bi danes zaradi nejasnih pooblastil, ki naj bi jih imela vlada v odstopu, odšel iz seje vlade.

Glede na današnji sklep koordinacije naj torej vlada pospešeno dela na takoimenovani evropski zakonodaji in podzakonskih aktih, ki jih je državni zbor že nekajkrat opredelil.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.