Slovenija

Seks za hitrejši tek

London, 14. 04. 2000 09.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Seks pred maratonom tekačem pomaga, da so v povprečju pet minut hitrejši. To kažejo izidi raziskave, ki jo je izvedel raziskovalni center v Oxfordu med 2000 udeleženci in udeleženkami londonskega maratona.

20 odstotkov moških in 16 odstotkov žensk je priznalo, da so imeli noč pred maratonom spolne odnose, zato so 42,2 kilometra dolgo progo pretekli v treh urah in 51 minutah, povprečje ostalih tekačev pa je bilo tri ure in 56 minut.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.