Slovenija

Siemens ustanavlja novo mešano družbo

München, 13. 04. 2000 18.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nemški koncern Siemens naj bi po pisanju gospodarskega časnika Focus-Money z japonskim elektronskim koncernom Fujitsu ustanovil še eno mešano družbo. Tokrat naj bi se združili hčerinski družbi obeh podjetij, ICL In Siemens Business Service, po velikosti pa naj bi nastalo tretje evropske podjetje za računalniške storitve. Promet vsake od hčerinskih družb, ki naj bi se povezali, je lani dosegel 2,6 milijarde nemških mark, Siemens pa v skupni družbi zahteva vsaj 51 - odstotni lastniški delež.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.