Slovenija

Sinhrodom Raja Kraljeva v Moderni galeriji

Ljubljana, 08. 02. 1998 09.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V Moderni galeriji v Ljubljani se bo drevi z novim projektom Sinhrodom predstavil Raj Kraljev, začetnik t.i. letečega gledališča. Gre za sinhronizacijo misli in delovanja z nekim dejanskim stanjem. To stanje predstavlja novo rojstvo, ki se zdi avtorju dovolj pomembno, da postane še en razlog več za praznovanje slovenskega kulturnega praznika.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.