Slovenija

Skakalci na sprejemu v Petrolu

Ljubljana, 07. 04. 1999 12.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski skakalci in njihovo strokovno vodstvo so se ob koncu letošnje skakalne sezone še enkrat zbrali na sedežu pokrovitelja Petrola. Sprejel jih je tudi predsednik uprave največje slovenske naftne družbe Janez Lotrič, ki jim je tudi v nadalje obljubil vso podporo.

''V Petrolu se zavedamo, da se v vrhunskem športu pojavljajo vzponi in padci, zato bomo kljub nekoliko manj uspešni sezoni še naprej finančno pa tudi drugače podpirali nordijsko smučanje, še posebej pa skakalni šport,'' je povedal Lotrič.

Direktor nordijske reprezentance Ljubo Jasnič se je gostiteljem zahvalil za dosedanje sodelovanje, hkrati pa izrazil upanje, da se bodo tudi v prihodnje z njihovo pomočjo veselili uspehov slovenskih skakalcev. Vodja strokovnega štaba Jelko Gros je ob predstavitvi reprezentantov priznal, da so letos tako mladi kot starejši reprezentanti ostali dolžniki. Prvi so nekoliko razočarali na mladinskem svetovnem prvenstvu v avstrijskem Saalfeldnu, drugi pa z izjemo nekaj posamičnih dosežkov, ob slabši formi Primoža Peterke, tudi niso pokazali vsega, kar znajo.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.