Slovenija
Oglas

Sladko, slajše, najslajše. Tako bo konec meseca v Kopru

Ljubljana, 17. 09. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Bi si radi posladkali konec poletja in še zadnje septembrske dni preživeli ob morju? Potem ne smete zamuditi festivala sladic Sladka Istra, ki bo 25. in 26. septembra na koprskem Titovem trgu.

Festival sladic Sladka Istra, ki bo zadnji konec tedna v septembra, bo najslajše doživetje tega leta za vso družino.
Festival sladic Sladka Istra, ki bo zadnji konec tedna v septembra, bo najslajše doživetje tega leta za vso družino. FOTO:

Festival sladic Sladka Istra je vsakič znova odlična priložnost za okušanje najrazličnejših sladic, sladkih pijač, medenih izdelkov in drugih sladkih dobrot. Letos bo 13. Sladka Istra prihodnjo soboto, 25. in v nedeljo, 26. septembra, med 9. in 19. uro na enem najlepših trgov pri nas – na Titovem trgu v Kopru

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tako bo v prečudovitem ambientu starega mestnega jedra Kopra nameščenih približno 50 stojnic, na katerih se bodo predstavljale istrske slaščičarne, kavarne, društva in drugi ponudniki sladkih izdelkov. Kot tradicionalno bodo na prireditvi tudi lokalni vinarji, pivovarji in ostali ponudniki sladkih pijač, prav tako ne bodo manjkali ponudniki medenih izdelkov, zato bo Sladka Istra tudi letos zagotovo najslajše doživetje tega leta za vso družino.

Vstop na prireditev bo prost, obiskovalci pa boste lahko z degustacijskimi kupončki, ki jih bo možno kupiti na sami prireditvi, na stojnicah okušali najrazličnejše sladke izdelke. Degustacijski kuponi bodo na prodaj v paketu po 5 kuponov, za katerega bo treba odšteti 3 evre, medtem ko se bodo kuponi za vino in ostale pijače prodajali posamično po ceni enega evra. Kot vsako leto, boste večje količne sladkih izdelkov lahko kupili tudi neposredno na prodajnih mestih. 

I feel sLOVEnia
I feel sLOVEnia FOTO:

Večerni del prireditve bo popestril tudi glasbeni program, poleg tega boste lahko sodelovali v nagradni igri in pomagali izbrati najboljšo sladico 13. Sladke Istre ter se tako potegovali za privlačne nagrade. Vse to in še veliko več vas konec meseca čaka v destinaciji Koper. #ifeelsLOVEnia #myway #visitkoper

Več na www.sladka-istra.si  in www.visitkoper.si

 

Naročnik oglasa je Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3