Slovenija

Slovenija bo BiH darovala hrano

Ljubljana, 05. 02. 1998 16.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Iz Ljubljane bo v ponedeljek, 9. februarja, odpeljal konvoj s hrano slovenskega porekla, ki jo Slovenija podarja Bosni in Hercegovini v okviru Svetovnega programa za prehrano (WFP) - sklada za boj proti lakoti.

Konvoj vsebuje 49.563 litrov rastlinskega olja iz Tovarne olja GEA v Slovenski Bistrici in 14.009 pločevink fižola v zrnju v skupni vrednosti 14.515.410 tolarjev. Prehranske proizvode je odkupilo ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano v Uradu RS za blagovne rezerve.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.