Slovenija
Oglas

Slovenija dobila svojo festivalsko reprezentanco

Ljubljana, 06. 07. 2022 14.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na kakšno pot se podaja reprezentanca, če je kapetan narodnozabavni pevec, v obrambi stoji napadalec NK Maribor, sredino povezujeta radijska speakerja, v napadu stojijo smučarski skakalci, vezisti so rokometaši, leteči menjavi pa sta avtomobilski vloger in olimpijski deskar na snegu? Odpravljajo se na pot proti največjemu glasbenemu dogodku v Sloveniji!

Festival, ki se prične še preden prideš v Laško

Festival Pivo in cvetje Laško je najstarejši in največji slovenski glasbeni dogodek, ki bo med 15. in 17. julijem potekal na ulicah Laškega. Da bi bilo doživetje še posebej zabavno pa se festivalsko dogajanje letos prične že na pisanem romanju po poteh do Laškega. Predstavniki reprezentance bodo množice letos nagovarjali, da združijo trajnost in kreativnost in se v Laško pripeljejo s kolesi, vlakom, ali celo peš - od glave do pet odeti v cvetje.

Kdo so reprezentanti in kako resno se pripravljajo na romanje?

Jana Morelj je v sklopu festivala že prepešačila od Ljubljane do Laškega, Rok Marguč je na pristanišče prideskal s sosednjega hriba kar po travi, selektor Dejan Dogaja pa že dva meseca s posebnim festivalskim kolesom širi nabor kolesarjev, pohodnikov in tekačev, ki bodo v mesto pod Hum prispeli v vrhuncu dogajanja. Miha Deželak je pripravljalno kolesarsko pot do Laškega že odpeljal, medtem ko je Jernej Damjan šele pričel z okraševanjem svojega kolesa. 

Cene Prevc in Jerneja Brejc sta s pripravami pričela v Planici in se ogrevata za obisk trampolin odra Poskočni gams", legendarni napadalec NK Maribor Marcos Tavares pa si je svoj reprezentančni dres zagotovil s pivovarsko-spretnostnim preizkusom. 


Kdo še se bo pridružil reprezentanci? 


Na Pivo in cvetje se bodo prek pisanih poti, odeti v cvetje, peš, s kolesi podali še rokometaši RK Celje Pivovarna Laško, Ciril Komotar pa še razmišlja, ali ga pot v Laško ponese na konju, traktorju ali električni kosilnici. 


Pridruži se nam - peš, s kolesom ali z vlakom, žur se začenja že na vagonu!

Več informacij o doživetju prejmeš na povezavi. Poseben del festivalske avanture pa je tudi Pivo in cvetje Laško Party vlak, ki bo iz slovenske v pivsko prestolnico zapeljal v petek 15.7. ob 17.30. 
Vstop na festival je brezplačen, za vse, ki pa prihajate z vlakom pa smo pripravili festivalski paket, ki za 20 EUR vključuje povratno karto za vlak, 2 veliki Laško pivi, 1 gastronomski sendvič Laški pjes", ene velike kokice in vstopnico na trampolin oder Poskočni gams". 

Se vidimo julija v Laškem!

 

Naročnik oglasa je Pivovarna Laško.

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni