Slovenija

Sloveniji prvo mesto na lestvici tveganja

Ljubljana, 08. 04. 1999 20.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenija tudi v aprilskem poročilu britanske agencije Dun & Bradstreet ostaja na prvem mestu lestvice pokazateljev tveganja v srednje- in vzhodnoevropskih državah. Kljub prvemu mestu v regiji pa omenjena otoška agencija še vedno razmišlja o pozitivni spremembi državnega ratinga za Slovenijo.

Revija International Risk & Payment, ki jo izdaja Dun & Bradstreet, v aprilski številki namreč omenja, da so ovira za izboljšanje slovenskega državnega tveganja zgolj težave koalicije. Slovenska ekonomija jih ne skrbi, saj se je primanjkljaj znatno zmanjšal prav zaradi manjšega uvoza.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.