Slovenija
Oglas

Slovenski odbojkarji v zabavnem promocijskem spotu za Liscino spodnje perilo

Ljubljana, 20. 10. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Štirje odbojkarji slovenske reprezentance so postali glavni igralci zabavnega promocijskega spota za moško spodnje perilo Lisca. Zanimivo, zabavno in tudi zapeljivo.

Odbojka je šport, ki po vsem svetu privablja množice s svojo dinamiko, vzdržljivostjo in izjemnimi igralci. Zato ni nič nenavadnega, da so številni odbojkarji postali pravi medijski junaki. Zdaj pa so nekateri od njih stopili izven profesionalnega igrišča in se preizkusili v nečem, kar bi bilo za marsikoga precej nepričakovano – snemanju spota za moško perilo. 

Štirje člani slovenske odbojkarske reprezentance Jan Kozamernik, Klemen Čebulj, Rok Možic in Sašo Štalekar so glavni akterji promocijskega spota, ki ga je te dni lansirala Lisca. Lisca sicer navdušuje z izjemnimi kreacijami spodnjega perila in kopalk, vse bolj pa se nad ponudbo moškega spodnjega perila Lisca Men navdušujejo tudi moški.

Ideja je bila precej drzna: ustvariti zabaven in privlačen oglasni spot, ki bi združil dinamičnost športa, udobja in vsakodnevnih zabavnih trenutkov z nepogrešljivim Liscinim moškim perilom. Odbojkarji so se odločili sprejeti ta izziv, snemanje pa se je izkazalo tudi kot nepozabna in zabavna izkušnja. Seveda brez skrivnosti zapeljevanja tudi v tem spotu ne gre, zato priporočamo ogled.

In kaj torej zaznamuje uspešne moške? Seveda udobno moško perilo, ki je osnova in ključnega pomena za dobro počutje ves dan. Spodnje perilo Lisca Men moškemu predstavlja nemoteno opravljanje aktivnosti ne glede na to ali gre za intenziven trening, dolg delovni dan ali prostočasne dejavnosti. 

Različni modeli moškega spodnjega perila iz bombaža ali modala zagotavljajo popolno ravnotežje med udobjem, slogom in prijetnim počutjem, pa najsi bodo to slip spodnjice, boksarice ali pa udobna spodnja majica. Za njegov popolni dan.

www.lisca.si

 

Naročnik oglasa je Lisca.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3