Slovenija

Slovenski plasalci uspešni

Chiasso, 17. 04. 2000 14.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

- Slovenski plesalci so konec tedna nastopili na odprtem prvenstvu Švice v Chiassu. Ekipno so zasedli drugo mesto, z enako uvrstitvijo v latinskoameriških plesih pa sta bila med našimi pari najbolj uspešna starejša mladinca Intihar-Gerič.

Slovenski pari so dosegli še nekaj finalnih uvrstitev. Med člani sta bila to Zoran Plohl in Tatjana Lahvinovič s 3. mestom v latinskoameriških plesih. Bor Pantič in Maja Geršak sta bila deveta. Zmagala sta Ukrajinca par Oleksandr Prizjaznik in Marija Antonova, ki letos prvič tekmujeta v članski kategoriji.

Še uspešnejši so bili slovenski starejši mladinci. V latinskoameriških plesih smo imeli kar tri finaliste. Takoj za zmagovalnim češkim parom Sieger-Teslikova sta se uvrstila Gregor Intihar in Nina Gerič, Jernej Brenholc in Daniela Pekič sta bila četrta (enako uvrstitev sta dosegla tudi v standardu), Uroš Rednak in Maja Tomc pa šesta.

V skupnem rezultatu se je najbolje odrezala italijanska ekipa, slovenska je bila druga, avstrijska pa tretja.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.