Slovenija
Oglas

Slovensko podjetje, ki osvaja Hollywood

Ljubljana, 04. 10. 2020 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Vhodna vrata so danes postala eleganten del dekorja, način za individualizacijo in povečanje privlačnosti vašega doma. Družinsko podjetje Pirnar, s sedežem v Ljubljani, se je na svetovnem trgu vhodov umestilo kot sinonim za visokokakovostna, prestižna zunanja vrata, ki so znana predvsem po svoji vrhunski ročni izdelavi, neprekosljivi inovativni zasnovi in edinstvenem dizajnu. Njihovi vhodi so že vrsto let prejemniki številnih svetovno priznanih prestižnih nagrad na področju dizajna in inovacij.

Prestižni projekti vhodnih vrat Pirnar v svetu

Moto Pirnarjevega dela je še danes, da nič ni nemogoče, zato so zanje inovacije nekaj vsakdanjega. Vsak dan stremijo k popolnosti, zato njihov siloviti mednarodni uspeh in rekordni seznam prestižnih nagrad nista presenetljiva. Njihov cilj je vedno enak, navdušiti. Salone Pirnar si lahko, poleg Slovenije, ogledate tudi v Ameriki, Angliji, Španiji, Avstriji, Nemčiji, Bolgariji, Koreji, Nigeriji, Kuvajtu in Združenih arabskih emiratih.

V nadaljevanju vam predstavljamo nekatere projekte z njihovimi vhodnimi vrati, ki so nas popolnoma navdušili.

Beverly Hills v znamenju prestiža

Poglejte si napredne rešitve zunanjih vrat Pirnar, ki dokazujejo, da nič ni nemogoče. Na sliki predstavljamo prestižen vhod, ki s svojo velikostjo in eleganco vzbuja občudovanje vseh, ki ga zagledajo. Aluminijasta dvokrilna zunanja vrata, oblečena v elegantno črno steklo, ustvarijo unikaten in luksuzen vhod, od katerega ne boste želeli odvrniti pogleda.

Vhodna vrata PIRNAR, Beverly Hills, CA, Združene države Amerike
Vhodna vrata PIRNAR, Beverly Hills, CA, Združene države Amerike FOTO: Arhiv ponudnika

V Hollywood Studios izbrali dvobarvno kombinacijo

Vrata Pirnar navdušujejo tudi v seriji Claws. Priznana produkcijska hiša Hollywood Studios je za snemanje v svojih studiih izbrala dvokrilna zunanja vrata iz kolekcije Pirnar Multilevel. Razigrana kombinacija ravnih in zaobljenih linij v dvobarvnem učinku je tisto, kar naredi ta vrata edinstvena.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vhodna vrata PIRNAR v seriji Claws, Hollywood studios, CA, Združene države Amerike

Popolna dobrodošlica v večmilijonsko vilo

Čudovit model Pirnar OneTouch iz črnega stekla krasi prestižno vilo Shadow Hill Way. Edinstvena patentirana vrata OneTouch z uvlečnim in izvlečnim potezalom izražajo popolno dobrodošlico ob vstopu v to večmilijonsko vilo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zunanja vrata PIRNAR, Beverly Hills, CA, Združene države Amerike

London v razigrani dvokrilni izvedbi

Modeli Ultimum Multilevel združujejo eleganco, moč in dizajn v več ravneh in so primerni za vse tiste, ki se ne bojijo biti drugačni in drzni. Lastnik dvokrilnih vhodnih vrat na sliki se je odločil za kombinacijo kreativnega dizajna in večne elegance, ki je pročelje Londonske hiše spremenila v vhod, vreden občudovanja. Vrata na sliki slovijo po svojih razgibanih površinah in ustvarijo občutek skrivnostnosti.

Zunanja vrata PIRNAR, London, Velika Britanija
Zunanja vrata PIRNAR, London, Velika Britanija FOTO: Arhiv ponudnika

Los Angeles v znamenju čistih in poravnanih linij

Modeli vrat iz kolekcije PIRNAR Pure zaznamujejo poravnane ploskve, ki združujejo kombinacijo različnih materialov. Ravno kombinacija različnih materialov, kot sta steklo in aluminij, pričara vtis brezčasnosti in sodobne elegance. Čiste in ravne linije iz kolekcije Pure krasijo čudovit vhod prestižne vile v Los Angelesu, kjer se je lastnik odločil narediti korak naprej. Dvokrilna izvedba poravnanih vhodnih vrat s kombinacijo poglobljenega ročaja pričara igro svetlobe, ki ustvari resen, vendar unikaten videz.

Zunanja vrata PIRNAR, Los Angeles, CA, Združene države Amerike
Zunanja vrata PIRNAR, Los Angeles, CA, Združene države Amerike FOTO: Arhiv ponudnika

Estetsko dovršena dvokrilna vhodna vrata v Vietnamu

Patentirana aluminijasta vrata z ročajem Luxor, oblečena v mat rjavo steklo in dodelanimi ročno narejenimi detajli, so ena najbolj prepoznavnih vhodnih vrat Pirnar, ki s svojo vrhunsko izdelavo predstavljajo eno najlepših umetnin v svetu vhodov. Na sliki si lahko ogledate dvokrilna zunanja vrata Pirnar, ki krasijo vhod v predsedniške pisarne svetovne korporacije v Vietnamu. Vrata so potopljena v steno iz elegantnega, ujemajočega se mat stekla, kjer se vsak spoj in vsaka reža ujemata z največjo natančnostjo. 

Vhodna vrata PIRNAR, President Office, Hanoi, Vietnam
Vhodna vrata PIRNAR, President Office, Hanoi, Vietnam FOTO: Arhiv ponudnika

Vhodna vrata Pirnar postavljajo nove mejnike na področju hišnih vhodov

Mednarodno nagrajena zunanja vrata Pirnar krasijo vhode luksuznih domov po vsem svetu. Podjetje je znano kot proizvajalec najbolj inovativnih in dovršenih aluminijastih in lesenih vhodnih vrat. Prav vsaka zunanja vrata, ki zapustijo njihovo tehnološko napredno proizvodnjo, so unikat, ki bo pritegnil poglede obiskovalcev in vzbudil vzdihe občudovanja. Tehnologijo odklepanja na prstni odtis so popeljali še korak dlje z inovativnim potezalom OneTouch. Njihova najnaprednejša inovacija je vhodna stena Theatrica, ki predstavlja pravo senzacijo na področju vhodov. To niso vhodna vrata, to je vhodna stena, ki se odpira le s pogledom. Deluje po načinu prepoznave obraza, ki lastniku omogoča popolnoma personaliziran vstop v nepremičnino. Ustvarite lahko simbiozo najrazličnejših materialov, kot so aluminij, steklo in kamen.

Si želite ustvariti svoj lasten unikaten in prestižni vhod s pomočjo vhodnih vrat Pirnar? Obiščite salon v Ljubljani ali Mariboru. Tu vas bodo pričakali izkušeni svetovalci, ki vas bodo popeljali skozi razgibane ulice njihovega salona in vam svetovali pri izbiri popolnih vhodnih vrat. 

Posebej vabljeni v salona Pirnar v Tednu priložnosti, ki bo potekal od 5. 10. - 9. 10. 2020.

 

Naročnik oglasa je Pirnar.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni