Slovenija

SMG bo gostovalo na zagrebškem festivalu MMTM

Ljubljana, 21. 01. 1998 12.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovensko mladinsko gledališče iz Ljubljane bo gostovalo na zagrebškem festivalu MMTM (Mitteleuropski mediteranski teatar mladih), ki se je začel 17. januarja, končal pa se bo 29. januarja s slavnostno podelitvijo nagrad; in sicer z dvema predstavama: igro Bernarda-Marie Koltesa V samoti bombažnih polj v režiji Nicka Upperja in Tirzo Damirja Zlatarja Freya v režiji Matjaža Pograjca.

Na festivalu, ki ga je odprla predstava Upočasnjevanja v režiji Bobe Jelčića in v produkciji Teatra&TD, poleg domačinov in slovenskega gladališča sodelujejo še gostje iz Avstrije, Italije, Madžarske, Nemčije in Švice. Na ogled bo skupno 15 predstav.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.