Slovenija
Oglas

So tudi na vaših rokah vidni znaki staranja?

Ljubljana, 18. 04. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pri pomlajevalnih tretmajih in negah kože najprej poskrbimo za obraz, vrat in dekolte. Nikakor pa ne smemo pozabiti na dlani, ki so pravi pokazatelj let.

Lux-Factor ROYAL
Lux-Factor ROYAL FOTO: Arhiv ponudnika

Zaradi pridnega dela se znaki staranja intenzivno pojavijo tudi na rokah. Žal rešitev za to težavo ni prav veliko, obstaja pa ena, ki je definitivno učinkovita. To je redna uporaba kreme za roke, z anti-age učinkom.

Lux-Factor ROYAL
Lux-Factor ROYAL FOTO: Arhiv ponudnika

Kako se jih znebiti?

Lux-Factor hranilni kremi za roke ROYAL, smo dodali hialuronsko kislino, ki je najpomembnejša sestavina vseh pomlajevalnih izdelkov. S svojim učinkom uspešno zakrije vidne znake staranja na rokah in preprečuje nastanek novih. Z vsebnostjo skrbno izbranih sestavin, je krema Lux-Factor ROYAL trenutno najučinkovitejša. Vsebuje mandljevo in arašidovo olje, ki dajeta občutek mehkobe. Karitejevo in kakavovo maslo, ki spodbujata obnovo kože ter jo ustrezno zaščitita in hialuronsko kislino, ki zagotavlja popolni anti-age učinek. Za utrujene in izredno suhe roke priporočamo uporabo hranilne kreme za roke ROYAL, ki vas bo navdušila z rezultati.

Ste vedeli, da nobenega drugega dela telesa ne uporabljamo toliko kot roke?

Ja, tako je. Koža rok je prav zato izredno občutljiva. Zasluži si posebno nego, sploh pa v zimskem času, ko zaradi hladnega zraka in nizkih temperatur razpoka. Najpogostejši vzrok prehitrega staranja kože je lahko tudi neprimerna nega in pomankanje vlažnosti. Zato je nujno, da izberete primerno kremo za roke in jo uporabljate vsakodnevno. 

Lux-Factor ROYAL
Lux-Factor ROYAL FOTO: Arhiv ponudnika
Lux-Factor ROYAL
Lux-Factor ROYAL FOTO: Arhiv ponudnika

Ne pozabite ...

Posebej negujte roke po umivanju, saj se v vlažno kožo krema najboljše vpije. Hranite jo ob umivalniku, da je ne pozabite uporabiti. Za najboljše rezultate priporočamo nanos v debelejšem sloju pred spanjem, uporabite bombažne rokavice in pustite kremo delovati čez noč. 

Lux-Factor ROYAL
Lux-Factor ROYAL FOTO: Arhiv ponudnika

Nad kremo Royal je navdušena tudi baletna plesalka Ana Klašnja

Obožujem Royal kremo, saj je anti-age, izjemno hranilna in vsebuje najkakovostnejša masla, olja ter vitamine, ki kožo globinsko in dolgotrajno nahranijo. Moja koža je zaradi te kreme na rokah zaščitena pred prehitrim staranjem in vedno svilnato mehka. Najraje jo uporabljam zvečer in jo pustim delovati kar čez noč. 

- Ana Klašnja

Poslovite se od zgubanih rok tudi vi!

Svoje naročilo lahko oddate na www.luxfactor.com ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07.

Če s kremo niste zadovoljni lahko izdelek vrnete, mi pa vam povrnemo kupnino, saj vam na vsak nakup nudimo kar 30-DNEVNO GARANCIJO.

Lux-Factor ROYAL
Lux-Factor ROYAL FOTO: Arhiv ponudnika

 

 

Naročnik oglasa je Combokin sp. zoo.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9