Slovenija
Oglas

Sodelujte v Sparovem kuharskem izzivu in osvojite nagrade!

Ljubljana, 16. 09. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Radi ustvarjate v kuhinji, še posebej pa obožujete visoko kulinariko? Zdaj lahko recepte priznanih Michelinovih kuharjev poustvarite kar doma in sodelujete v Sparovem kuharskem izzivu treh zvezdic.

1-1

V prostem času radi vihtite kuhalnico in odkrivate nove recepte? Zdaj se lahko izkažete pred največjimi kuharskimi mojstri, saj lahko sodelujte v Sparovem kuharskem izzivu. Recepte so za vas pripravili chefi Uroš Štefelin, Gregor Vračko in Uroš Fakuč.

Poiščite recepte vrhunskih chefov!

Če želite kuhati kot chef, je prav, da se držite receptov pravih chefov. Pa vas zanima, kje dobite najboljše? Seveda lahko pobrskate po kuharskih knjigah ali se udeležite kuharskega tečaja, preverite pa lahko tudi Sparov kuharski izziv, kjer so zbrani recepti treh kuharskih zvezd. SPAR v sodelovanju s prejemniki Michelinovih zvezdic predstavlja kuharske izzive, v katerih poustvarite jed, ki jo je pripravil vrhunski chef, nato pa sodelujete v žrebu za odlične nagrade. Vas zanima, katere recepte so pripravili chefi?

Chef Uroš Štefelin je za vas pripravil recepte za sirni bandeljc in porovo omakojabolčni zavitek po naše in sladoled vanilja in ameriški oreh s karamelno omako. Vse se sliši naravnost okusno, kajne? Če bi raje ustvarjali po receptu chefa, ki slovi po divjih kombinacijah, pa lahko kuhate po receptih chefa Gregorja Vračka. Za vas je ustvaril recepte za z bučo nadevani srnin zrezek v brinovi omakicrunchy bad ass burger in lahko hruškovo pito

Ste za nekaj morskega? Potem lahko pripravite ribji brodet po receptu Uroša Fakuča, ki stavi na tradicionalne okuse, a vedno doda svojo piko na i. Za vas je ustvaril še recepta za krostato z marelično marmelado in edinstveno piknik rižoto. Vas zanima, kako sodelovati v kuharskih izzivih? Berite dalje.

1-2

Tako sodelujete v Sparovem kuharskem izzivu!

SPAR in Uroš Štefelin vas vabita, da sodelujete v izzivu treh zvezdic, v katerem lahko kuhate kot chef Štefelin in osvojite mikavne nagrade. V tokratnem izzivu skuhajte vsaj eno jed po Štefelinovih receptih, ki so našteti zgoraj, kreacijo poslikajte in sliko pošljite prek obrazca na spletni strani. Tako se uvrstite v nagradni žreb za odlične nagrade.

Čakajo vas okusne nagrade

V izzivu chefa Štefelina lahko osvojite glavno nagrado – večerjo za dva v chefovi restavraciji Vila Podvin, ki se ponaša z Michelinovo zvezdico, SPAR pa bo podaril tudi 5 x paket SPAR Premium izdelkov v vrednosti 40 €.

1-3

Predstavili smo vam kar nekaj receptov, zdaj pa je čas, da izberete najljubšega in pripravite nekaj za najbližje. Ne pozabite pa na sodelovanje v Sparovem kuharskem izzivu treh zvezdic! Kliknite tukaj in se prijavite.


Naročnik oglasa je Spar Slovenija.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3